Παραπολιτικά

«Παίζουν» με τον ΧΥΤΑ 

patsiantas delimitros

Ο Μ. Πατσιαντάς «εκμυστηρεύτηκε» στο Ράδιο Ακρόαμα ότι έχει παραδοθεί υλικό στο αρμόδιο Υπουργείο και στον υφυπουργό κ. Τσιρώνη για διακίνηση επικίνδυνων αποβλήτων στο ΧΥΤΑ του Βόλου. Είπε πως το υλικό παραδόθηκε στον π. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δελημήτρο και εκείνος το παρέδωσε στον υφυπουργό. Ο κ. Πατσιαντάς τον καιρό εκείνο ήταν επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «εκμυστήρευση» πολύ σωστά δημοσιοποιείται καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Επισήμως, όμως, ο Μ. Πατσιαντάς σε συνομιλίες του με δημοσιογράφους αρνείται τα πάντα και εναντίον του εκδίδουν ανακοίνωση οι πρώην «σύντροφοι» στη δημοτική ομάδα, δηλώνοντας άγνοια για όσα σοβαρά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Στη συνέχεια όμως τον «αδειάζει» και ο κ. Δελημήτρος. Δηλώνει ότι παρέλαβε φάκελο από τον κ. Πατσιαντά, ότι γνώριζε προφορικά το θέμα και ότι παρέδωσε το υλικό στον υφυπουργό κ. Τσιρώνη. Το υλικό δεν το γνώριζε, καθώς δεν άνοιξε τον φάκελο.
Μα είναι όλοι στα καλά τους ; Μπορούν να «παίζουν» με ένα τόσο σοβαρό θέμα και δεν μιλούν υπεύθυνα; Υπάρχουν καταγγελίες, αναλαμβάνουν ρόλους κομιστών, διαψεύδουν στη συνέχεια τα γεγονότα που οι ίδιοι επικαλέστηκαν και δημιουργούν σύγχυση. Θεωρούν ότι είναι υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το