Ελλάδα

Πετράλωνα: Πατέρας διοργάνωνε πάρτι στο οποία βίαζαν τον ανήλικο γιο του – Καταγγελίες που σοκάρουν

Αδιανόητα είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φρίκη που πέρασαν δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, στα χέρια του πατέρα τους στα Πετράλωνα τον οποίο καταγγέλλουν για βιασμό.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται το 2017 όταν τα παιδιά άρχισαν να αποκαλύπτουν το τι έχουν υποστεί από τον πατέρα τους αλλά και κάποια άλλα μέλη της οικογένειας και του περίγυρου.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος του κοριτσιού που σήμερα είναι 22 ετών, το αγόρι έχει καταγγείλλει βιασμό από τον πατέρα και αρκετούς άλλους ανθρώπους που έχουν ταυτοποιηθεί, ένας εκ των οποίων ήταν θείος του.

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος Δήμητρα Πλαστήρα στον ΣΚΑΪ, από τις καταγγελίες των παιδιών προκύπτει ότι ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι στα οποία βίαζαν το αγόρι.

Κατά τις ίδιες καταγγελίες η μητέρα των παιδιών όχι μόνο γνώριζε τα πάντα αλλά σε μια περίπτωση βιασμού φέρεται να ήταν και παρούσα.

«Το αγόρι, το οποίο ήταν και το πρώτο που εξομολογήθηκε τι περνούσε στα χέρια του πατέρα του μιλώντας σε κάποιο κύριο που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και στις καταθέσεις του είπε, επίσης, ότι δεχόταν απειλές από τη μητέρα για να σταματήσει τις καταγγελίες» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Η υπόθεση επανήλθε στη δημοσιότητα μετά την νέα μήνυση που έχουν υποβάλει τα δύο αδέρφια τα οποία είχαν κάνει ξανά την ίδια κίνηση το 2018, σε βάρος του πατέρα, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση, αλλά φέρεται να μην υπήρξε συνέχεια.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το