Αθλητισμός

Πετούσε… φωτιές ο Α.Σ. Βόλος 2004

Πετούσε… φωτιές ο Α.Σ. Βόλος 2004 στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι του με τις Νεφέλες Κατερίνης, για την 2η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών. Τα κορίτσια της Έλενας Κουσκούνη παρέδωσαν μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου και πανηγύρισαν μεγάλη σε έκταση νίκη με 5-0.

Το «δύο στα δύο» για το βολιώτικο συγκρότημα ήρθε με άνεση, αφού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ανώτερο. Οι γηπεδούχες έπαιξαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο με μεγάλη κατοχή μπάλας και εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο ματς και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Όσο για τη δική τους εστία, δεν απειλήθηκε καθόλου, με την τερματοφύλακα Τσιλίκα να περνά ένα ευχάριστο δίωρο.

Οι Νεφέλες Κατερίνης άντεξαν στο… σφυροκόπημα μόνο για 10 λεπτά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η Νέννε έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή έχοντας δεχθεί βαθειά μπαλιά από την άμυνα της ομάδας της. Την κατέβασε με ωραίο τρόπο και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο Βόλος 2004 δεν σταμάτησε εκεί. Έψαξε και άλλα γκολ θέλοντας να «κλειδώσει» τη νίκη από νωρίς και τα κατάφερε, αφού στο τέλος του ημιχρόνου το σκορ είχε γίνει 3-0. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου είχαμε το δεύτερο τέρμα. Η Ογκίτσι εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να περνά πάνω από όλες τις παίκτριες και να φτάνει στην Αβντόλι, που από κοντά την προώθησε στα δίχτυα.

Το 3-0 ήρθε στο 39ο λεπτό όταν η Γκίκα τελείωσε επιτυχώς μία οργανωμένη προσπάθεια, έχοντας προηγουμένως δεχθεί τη σέντρα ακριβείας της Νέννε. Στο α’ μέρος η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη είχε αρκετές τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, αλλά δύο φορές η Νέννε και ισάριθμες η Ογκίτσι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Τα επόμενα δύο γκολ για τις «ερυθρόλευκες» ήρθαν στο β’ μέρος. Η Ογκίτσι με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 4-0 στο 74ο λεπτό, ενώ στο 85’ Σαρηγιάννη και Σιέχου συνδυάστηκαν με την Γάτου, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΒΟΛΟΣ 2004: Τσιλίκα, Βέτσικα, Αβντόλι, Ιωακειμίδου (46’ Σιέχου), Καρακάνα (65’ Κιάρη), Ογκίτσι, Παπασακελλαρίου, Παπαδοπούλου (46’ Νάνου), Γκέκα, Νικάκη (80’ Σαρηγιάννη), Νέννε (70’ Γάτου).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κατάληψη σε Λύκεια με αίτημα τη μοριοδότηση

  Κατάληψη σε επτά λύκεια του Βόλου με κεντρικό αίτημα να υπάρξει συγκεκριμένη μέριμνα του…

8 Δεκεμβρίου 2023

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 8/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 2 18.00 Ευρωπαϊκό Κολύμβησης σε…

8 Δεκεμβρίου 2023

Εξωδικαστικός συμβιβασμός για αποζημίωση φθοράς σε Ι.Χ. από Δήμο Βόλου

  Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό προχωρεί ο Δήμος Βόλου για την καταβολή αποζημίωσης που αφορούν υλικές…

8 Δεκεμβρίου 2023

Εξαπάτησαν 78χρονη στη Σούρπη και απέσπασαν 20.000 ευρώ

  Το συνολικό ποσό των 20.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από 78χρονη στη Σούρπη άγνωστοι…

8 Δεκεμβρίου 2023

Απολογείται σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας

Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά ο 71χρονος Χρηστός Πατακός για τη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας…

8 Δεκεμβρίου 2023

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός, που χτυπήθηκε από…

8 Δεκεμβρίου 2023