Τοπικά

Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Κώστας Τσόλας

Στο πένθος ντύθηκε η δημοσιογραφική οικογένεια και η κοινωνία του Τυρνάβου στο άγγελμα της είδησης πως ο Κώστας Τσόλας έφυγε από τη ζωή.
Ο Κώστας Τσόλας υπήρξε συνεργάτης της εφημερίδας Ελευθερία και καταγόταν από τον Αμπελώνα όπου εξέδιδε την εφημερίδα «Τα Νέα του Αμπελώνα».\

Ανακοίνωση για τον ξαφνικό χαμό του εξέδωσε η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και το ΕΤΑΣ:

“Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου των περιοχών Λάρισας, Αμπελώνα και Τυρνάβου, Κώστα Τσόλα, σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Ο συνάδελφος, αν και δεν ήταν μέλος της Ένωσης και του Επικουρικού Ταμείου μας, αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ευπρέπειας και συναδελφικότητας τηρώντας στο ακέραιο τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Ασχολήθηκε από τα παιδικά του χρόνια με τη δημοσιογραφία και την έκδοση εφημερίδων της περιοχής του, ενώ εργάζονταν επί πολλά χρόνια ως ανταποκριτής στην ιστορική εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας στην περιοχή του Τυρνάβου.
Δραστήριο και ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία από τα μαθητικά του χρόνια εκδίδοντας την εφημερίδα “ΦΩΝΗ του Αμπελώνα» για την οποία βραβεύτηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ως ο νεότερος εκδότης και στη συνέχεια λειτούργησε δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.
Εξάλλου για πολλά χρόνια υπήρξε ο κύριος συντονιστής- εκφωνητής στο Καρναβάλι του Τυρνάβου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το