Κόσμος

«Πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της» -Νεαρή Καναδή το πρώτο θύμα του Λονδίνου

Η Κρίσι Άρτσιμπαλντ είναι το πρώτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο, το όνομα του οποίου δίνουν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές.

Πρόκειται για μία Καναδή, με καταγωγή από τα Κάσλγκαρ της Βρετανικής Κολομβίας, η οποία εργαζόταν σε ξενώνα αστέγων εως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι δίπλα στον αρραβωνιαστικό της.

Η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η Κρίσι «πίστευε έντονα ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού».

«Θρηνούμε για τον χαμό της όμορφης, αγαπημένης κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πίστευε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού. Έζησε με αυτή την πεποίθηση, εργαζόμενη σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν αντιλαμβανόταν την πωρωμένη σκληρότητα που προκάλεσε το θάνατό της. Παρακαλούμε τιμήστε την κάνοντας την κοινότητά σας ένα καλύτερο μέρος. Προσφέρετε εθελοντικά τον χρόνο σας και εργαστείτε ή κάνετε δωρεά σε ένα ξενώνα αστέγων. Πείτε ότι σας έστειλε η Κρίσι», αναφέρει η οικογένεια του θύματος στην ανακοίνωσή της.

Από την τρομοκρατική επίθεση έχασαν τη ζωή τους ακόμα 6 άνθρωποι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ωστόσο ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ λε Ντριάν επιβεβαίωσε ότι και ένας γάλλος πολίτης είναι ανάμεσα στους νεκρούς, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 48 άτομα, από τα οποία τα 36 παραμένουν στο νοσοκομείο με τα 21 από αυτά να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το