Τοπικά

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών η Ζωγραφούλα Χριστοφή-Κουτσογιάννη

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών η Ζωγραφούλα Χριστοφή-Κουτσογιάννη από την Κορώπη, μητέρα έξι παιδιών. η εκλιπούσα πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Άφησε την τελευταία της πνοή σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 και ώρα 1.00 Μ.Μ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου – Κορώπη (Μπούφα).

Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:00, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου της
ΖΩΓΡΑΦΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και αφού άκουσε τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος εξήρε τις αρετές της εκλιπούσης και τις προσφερθείσες υπηρεσίες της προς τον Επιμελητηριακό θεσμό, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω Ψήφισμα:
1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο.
2. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να κατατεθεί στη μνήμη της χρηματικό ποσό στο ΙΔΡΥΜΑ «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.
5. Να επιδοθεί αντίγραφο του παρόντος στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο Συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025»

Ο Συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» εκφράζει την βαθιά λύπη για την απώλεια της Ζωγραφιάς Κουτσογιάννη-Χριστοφή, μέλους του Συνδυασμού της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και πρώην, μάλιστα πρώτης Προέδρου του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου.
Η Ζωγραφιά Κουτσογιάννη-Χριστοφή ήταν μια πραγματικά αξιόλογη και πετυχημένη επαγγελματίας. Το «Μηχανουργείο Κουτσογιάννη ΕΠΕ» είναι η επιχείρηση που δημιούργησε με τον άντρα της και μαζί την έφτασαν πολύ ψηλά. Η Ζωγραφιά ήταν άνθρωπος δραστήριος και εξωστρεφής.
Ο Συνδυαμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου
Το Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας συνήλθε εκτάκτως μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Κουτσογιάννη-Χριστοφή Ζωγραφιάς, πρώην και μάλιστα πρώτης Προέδρου του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας, και αποφάσισε:
1. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.
2. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.
3. Να κατατεθεί ένα ποσό σε ευαγές ίδρυμα της πόλης.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το