Κόσμος

Πέταξε στα σκουπίδια 23.000 δολάρια και τα ξαναβρήκε λίγες μέρες μετά

Ώρες αγωνίας πέρασε ένας κάτοικος του Όρεγκον των ΗΠΑ, μέχρι να ξαναβρεί ένα κουτί παπουτσιών στο οποίο είχε κρύψει τις οικονομίες της ζωής του το οποίο πέταξε στον κάδο ανακύκλωσης.
Ο άνδρας το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό είχε προτιμήσει από το να ανοίξει ένα λογαριασμό στην τράπεζα να κρύβει τα χρήματα του στο κουτί για χρόνια με αποτέλεσμα την Πέμπτη που έκανε ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι του να καταλήξουν μαζί με κάποια άλλα πράγματα του στα σκουπίδια περισσότερα από 23.000 δολάρια.

Λίγες ώρες αργότερα ο άνδρας αντιλήφθηκε το λάθος του, όμως ήταν ήδη αργά καθώς το όχημα συλλογής της ανακύκλωσης είχε περάσει από την γειτονιά του στο Άσλαντ του Όρεγκον και το περιεχόμενο του κάδου είχε πάρει τον δρόμο για την Καλιφόρνια και το εργοστάσιο διαλογής.
Όπως είναι αναμενόμενο ο άνδρας από το Όρεγκον άρχισε να προσπαθεί να εντοπίσει πότε και που θα επανεμφανιζόταν το πολύτιμο φορτίο του φορτηγού και πήρε τηλέφωνο την εταιρεία που έχει αναλάβει την αποκομιδή και την διαχείριση των σκουπιδιών σε περιοχές των πολιτειών Ουάσινγκτον, Όρεγκον και Καλιφόρνια, την Recology. Η εταιρεία συνολικά εξυπηρετεί ένα εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις και είναι αυτονόητο ότι ο εντοπισμός του κουτιού των παπουτσιών δεν ήταν απλό πράμα.

Η τύχη του άνδρα άλλαξε όταν ένας εργαζόμενος της εταιρείας που ξεφόρτωνε τα σκουπίδια στην μηχανή διαλογής έξω από την πόλη Εύρηκα (ναι έτσι λέγεται η πόλη) της κομητείας Χούμπολτ της Καλιφόρνια παρατήρησε ότι ένα κουτί παπουτσιών που έφτασε μπροστά του, δεν ήταν άδειο.
Ήδη η εταιρεία σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε ειδοποιήσει τους εργαζόμενους να έχουν το νου τους για ένα κουτί παπουτσιών, μετά από την επικοινωνία του άνδρα από το Όρεγκον με τα γραφεία της. Σύμφωνα με την εταιρεία Recology, ο εργαζόμενος εντόπισε τα χρήματα την Παρασκευή και ειδοποίησε αμέσως τους ανώτερους του για το εύρημα του. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από το κουτί έλειπαν 320 δολάρια, σύμφωνα με το ποσό που είχε δηλώσει ο κάτοχος τους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως ο άνδρας και η οικογένεια του αναμένονταν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να παραλάβουν τα χρήματα τους. Σημειώνεται ότι η εταιρεία ανέφερε ότι στην επικοινωνία τους με τον… απρόσεκτο οικογενειάρχη μετά τον εντοπισμό των χρημάτων του, ο άνδρας παραλίγο να τρελαθεί από την χαρά του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το