Παραπολιτικά

Πέσαμε από τα σύννεφα … για τη σχέση του Μπέου με τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ Τ. Πλαστάρα

Ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά 24.000 ευρώ θα κοστίσει το ομοίωμα της Αργούς που θα τοποθετηθεί στον κόμβο του δημαρχείου. Όποιος όμως έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας πως με απ ΄ευθείας ανάθεση ανέλαβε τη δουλειά το χυτήριο Πλαστάρα… να σηκώσει το χέρι.
Και δεν θα προκαλούσε σχόλια μια ακόμα απ΄ ευθείας ανάθεση εάν ο Τρύφωνας Πλαστάρας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, δεν στηριζόταν στις επιμελητηριακές εκλογές από την δημοτική αρχή και τον Α. Μπέο δηλώνοντας την περηφάνια του γι΄ αυτό. Δεν θα σχολιαζόταν μια ακόμη απ΄ευθείας δουλειά της δημοτικής αρχής εάν ο Τρύφ. Πλαστάρας δεν ήταν μια από τις υποψηφιότητες που προκάλεσε δημόσιες μεγάλες αντιδράσεις από τα στελέχη του ίδιου του κόμματός του για την σχέση του με την δημοτική αρχή. Η «Διαύγεια» είναι αποκαλυπτική:
«Εγκρίνουμε τη διενέργεια και τις τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια και τοποθέτηση ομοιώματος του πλοίου της ΄΄Αργώ΄΄ στον κυκλικό κόμβο έμπροσθεν του κτιρίου του Δημαρχείου του Δήμου Βόλου , με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου. Αναθέτουμε την παραπάνω προμήθεια και τοποθέτηση στον ΥΙΟΙ ΕΥΣΤ. ΠΛΑΣΤΑΡΑ Ο.Ε. ΄΄ΒΟΛΟΣ ΧΥΤΗΡΙΑ΄΄ , σύμφωνα με την προσφοράς του και την μελέτη τεχνική περιγραφή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Το κόστος της προμήθειας και τοποθέτησης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των είκοσι τριών χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα τεσσάρων ευρώ (23.994,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το