Τοπικά

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Υπό την προστασία ΜΑΤ και ΣΥΡΙΖΑ ο Σκουρλέτης αθώωσε την καύση σκουπιδιών

Μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ έξω από το Δημαρχείο Βόλου,  η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Μετά την αθώωση του πρωτοκλασάτου πολίτη του Βόλου κ. Μπέου (του «Μονακό» κατ’ αυτόν), το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτης αθώωσε και την καύση των σκουπιδιών σε εργοστάσιο της ΑΓΕΤ που βρίσκεται μέσα στο «Μονακό», αφού προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία να αναπνέουν καρκίνο οι πολίτες του.
Αυτά τα είπε στο «Μονακό» της αέριας ρύπανσης, των αφρόντιστων πάρκων και παιδικών χαρών, της κατακρεούργησης των δέντρων του, του «ποιοτικού» νερού, της κυκλοφοριακής αναρχίας, των τριτοκοσμικών του δρόμων και των καφετεριοπεζοδρόμων του.

Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτός φρόντισε να είναι προστατευμένος από επαρκή αριθμό Ματατζήδων και «φρουρών» της ΣΥΡΙΖΟεπανάστασης, που, περιφρουρώντας την «ελεύθερη γνώμη», έστειλαν και δύο άτομα στο νοσοκομείο, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων που, άκουσον-άκουσον, απαιτούν να εισπνέουν καθαρό αέρα. Πού άραγε; Στο «Μονακό» του κ. Μπέου!
Συνεχίστε λοιπόν ιθαγενείς του «Μονακό» να εισπνέετε καρκίνο και να νοιώθετε περήφανοι που είστε Ευρωπαίοι και ζείτε στο «Μονακό» του κ. Μπέου!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το