Τοπικά

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: “Τελείωσε η ΔΕΥΑΜΒ – Κοστίζει ακριβά στην πόλη η δημοτική αρχή Μπέου”

“Η Δημοτική Αρχή του κ. Μπέου κόστισε για μια ακόμα φορά ακριβά στην πόλη του Βόλου” δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας σημειώνοντας πως οι χειρισμοί της δημοτικής αρχής οδήγησαν στο να χαθεί η υπόθεση με την ΕΡΓΗΛ και να κλείσει η διαδημοτική επιχείρηση.
Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία προσθέτει πως η ευθύνη ανήκει στη δημοτική αρχή καθώς “με τις δικαστικές παλινωδίες και τις αλλαγές νομικών υποστηρικτών στην υπόθεση, κατάφερε να καταστρέψει τη ΔΕΥΑΜΒ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας:
‘Όσο και αν κατηγορήσει τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ή υπηρεσιακούς παράγοντες, που σίγουρα έχουν ευθύνες, οι χειρισμοί που η παρούσα Δημοτική Αρχή έκανε στα τρεισήμισι χρόνια που είναι στο τιμόνι της ΔΕΥΑΜΒ οδήγησαν στο να χαθεί η υπόθεση με την ΕΡΓΗΛ και να κλείσει ουσιαστικά η κάποτε ανθούσα διαδημοτική επιχείρηση του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής. Η ευθύνη της ανήκει. Γιατί με της δικαστικές της παλινωδίες, τις αλλαγές των νομικών υποστηριχτών της υπόθεσης και τις καθυστερήσεις, στη διεκδίκηση μιας δίκαιης υπόθεσης για την πόλη, κατάφερε να καταστρέψει την ΔΕΥΑΜΒ. Το να κατηγορείς γενικά και αόριστα κάποιους άλλους δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες. Είναι όλες δικές σου. Εξ άλλου είχε όλο το χρόνο να κάνει μια έρευνα και να καταλογιστούν ευθύνες σε όσους τις είχαν. Το ερώτημα είναι τί άλλο μας περιμένει στην πόλη του Βόλου από την παρούσα Δημοτική Αρχή, γιατί την κατάντια της πόλης, την οποία έχουμε περιγράψει και άλλη φορά, δεν μπορούν να την κρύψουν λαμπάκια και λουλουδάκια, για τα οποία είναι μόνο άξια και μόνο η Δημοτική Αρχή του κ. Μπέου”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το