Τοπικά

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Στον ΧΥΤΑ πεταμένα τα φωτιστικά του Πανθεσσαλικού (photos)

DSC04669

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας σε έρευνά της ανακάλυψε στο ΧΥΤΑ τα ξηλωμένα φωτιστικά από την περιοχή του Πανθεσσαλικού, παρουσιάζοντας σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες. Τα 45 φωτιστικά που πληρώθηκαν από τους πολίτες “κείτονται” κομμένα στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, με την Περιβαλλοντική να μιλά για σκάνδαλο και να αναρωτιέται που βρίσκεται τόσες ημέρες η αστυνομία. Τα μέλη της οικολογικής οργάνωσης δήλωσαν πως η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς το ποσό της ζημιάς ξεπερνά τα 70.000 ευρώ.

IMG_20150608_101125

Οι κ.κ. Βολιώτης και Λημνιός τόνισαν πως όλα έγιναν για μια αρπαχτή και παρουσίασαν δημοσίευμα της Θεσσαλίας, την επόμενη ημέρα της καταστροφής στο Πανθεσσαλικό, σύμφωνα με το οποίο στη Διαύγεια ο Δήμος ανάρτησε πράξη απ’ ευθείας ανάθεσης για τον φωτισμό του παζαριού στο Πανθεσσαλικό, ύψους 8000 ευρώ.

“Ο αντιδήμαρχος Καντόλας, που δεν είχε καμία αρμοδιότητα να κόψει τα δέντρα και τα φωτιστικά δήλωσε πως τις καταστροφές προκάλεσαν Ρομά. Τα φωτιστικά όμως βρίσκονται στο ΧΥΤΑ Βόλου, είναι τα ίδια με αυτά του Πανθεσσαλικού και έχουν πρόσφατα τα σημάδια της κοπής”, τόνισαν και δήλωσαν πως για να μπουν να φωτιστικά στο ΧΥΤΑ συνεργάστηκαν η διοικηση και υπάλληλοι του δήμου, δικά τους πρόσωπα”.

Τέλος δήλωσαν πως η εισαγγελία πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα για την μεγάλη καταστροφή της δημοτικής περιουσίας.

DSC04666

IMG_20150608_102559

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το