Τοπικά

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία για τις πλαστικές περιφράξεις

kafe-diaxoristika

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, σχετικά με τις πλαστικές περιφράξεις στην πόλη, ζητώντας από τη νέα δημοτική αρχή να λάβει κανονιστικές αποφάσεις και να σταματήσει τις αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία, αλλά και εν γένει στην πόλη.

Η ανακοίνωση
Είναι γεγονός ότι παρά τις επιφυλάξεις που υπήρχαν για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος, το μέτρο πέτυχε. Το ερώτημα είναι αν θα ληφθούν και άλλα μέτρα που θα αναμορφώνουν την εικόνα της πόλης.
Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή επιδίωξε, μέσω κανονιστικών αποφάσεων να τακτοποιήσει την εικόνα της πόλης και κυρίως της παραλίας, από τις αυθαίρετες κατασκευές και τις πλαστικές περιφράξεις, αλλά ανεπιτυχώς. Το θέμα όμως είναι σοβαρό. Δεν επιτρέπεται μια τουριστική πόλη, όπως είναι ο Βόλος, να εμφανίζει μια απαράδεκτη κατάσταση που προσβάλει την εικόνα της πόλης και δημιουργεί καθεστώτα τύπου τσαντιριού.
Ελπίζουμε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα αποφασίσει, με κανονιστικές αποφάσεις, να σταματήσουν οι αυθαίρετες κατασκευές που υπάρχουν και να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, όχι μόνο στην παραλία, αλλά και αλλού. Οι καταστηματάρχες της παραλίας οφείλουν να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή σε αυτή την κατεύθυνση, γιατί είναι και προς το δικό τους συμφέρον και προς το συμφέρον της πόλης Οι πολίτες περιμένουν συγκεκριμένα μέτρα και αποτελέσματα, αφού ληφθεί υπόψη και το μέγεθος του κυρίως καταστήματος σε σχέση με το δημόσιο χώρο που καταλαμβάνει η επιχείρηση.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτά .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το