Ελλάδα

Περιστέρι: Πήγε να δωροδοκήσει νοσηλεύτρια για εικονικό εμβολιασμό

Έφτασε στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου με ένα έτοιμο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, 25χρονος ο οποίος έπρεπε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Στο μήνυμα αναφερόταν ότι θα έδινε χρήματα στη νοσηλεύτρια που πραγματοποιούσε τους εμβολιασμούς εκείνη την ώρα, αρκεί να μην τον εμβολίαζε, αλλά να δήλωνε κανονικά στο σύστημα ότι είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του. Χωρίς να πει τίποτα, μόλις ο 25χρονος μπήκε στον χώρο, έδειξε το μήνυμα στη νοσηλεύτρια, η οποία του απάντησε φωναχτά ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται και ότι, για να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα έπρεπε να ολοκληρώσει κανονικά τη διαδικασία. Αφού οι προσπάθειές του δεν έπιασαν τόπο, ο 25χρονος προφασίστηκε υπερβολικό πόνο στο στομάχι του και η νοσηλεύτρια τού πρότεινε να μεταφερθεί στον χώρο νοσηλείας του εμβολιαστικού κέντρου.

Αργότερα, η νοσηλεύτρια εξήγησε στους προϊσταμένους της ότι ο 25χρονος, εκεί, της ψιθύρισε στο αυτί αν θα μπορούσε εκείνη να τού κάνει τον εικονικό εμβολιασμό και, όταν αυτή του αρνήθηκε, ο ίδιος βγήκε από το εμβολιαστικό κέντρο και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό κατήγγειλαν οι υπεύθυνοι στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, ο 25χρονος εντοπίστηκε στη λίστα με τα ραντεβού για εμβολιασμούς και, σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία υπαλλήλου.

Πηγή: www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το