Ροή

Περισσότερα δρομολόγια από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας “Θ”

Με αυξημένα δρομολόγια από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ πραγματοποιείται η μεταφορά των επιβατών εντός και εκτός Μαγνησίας. Από χθες 1η Αυγούστου με τους αδειούχους του καλοκαιριού η επιβατική κίνηση είναι όλο και πιο έντονη.
Άλλωστε ο Αύγουστος με τις άδειες των εργαζομένων και τις μετακινήσεις τους για τις πολυπόθητες διακοπές είναι από τους πιο «θερμούς» μήνες για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι αυξημένα τόσο για τους προορισμούς εντός νομού, όσο και εκτός, δηλαδή προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί Βολιώτες που μεταβαίνουν προς Αθήνα οδικώς για να ταξιδέψουν μετά ακτοπλοϊκώς σε κάποιο νησί του Αιγαίου.
Αλλά και για τους παραθαλάσσιους οικισμούς του Πηλίου τα λεωφορεία φεύγουν γεμάτα κυρίως με μαθητές, φοιτητές και γενικά άτομα νεαρής ηλικίας.
Πάντως για ακόμη μια χρονιά στη δύσκολη περίοδο των μνημονίων το λεωφορείο αποδεικνύεται ως ένα φθηνό και ασφαλές μέσο μεταφοράς.
Για παράδειγμα για μετάβαση σε προορισμό του Παγασητικού το συνολικό κόστος πήγαινε-έλα δεν ξεπερνά τα δέκα ευρώ, ενώ για το Ανατολικό Πήλιο δεν ξεπερνά αντίστοιχα τα δώδεκα ευρώ.
Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης τόνισε πως εδώ και μερικές ημέρες παρατηρείται μια αυξημένη κίνηση επιβατών με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Η κίνηση είναι ικανοποιητική τόσο για τους προορισμούς εντός νομού, όσο και εκτός. Τα δρομολόγια έχουν αυξηθεί και ήδη διάγουμε την πιο έντονη περίοδο του καλοκαιριού, όπου πολλοί εκδράμουν. Δεδομένων των ευρύτερων συνθηκών που επικρατούν, εμείς είμαστε ικανοποιημένοι. Βέβαια ο Ιούλιος από την άποψη της επιβατικής κίνησης ήταν ελαφρά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι γύρω στο 5%. Αναμφίβολα το λεωφορείο παραμένει ένα ελκυστικό μέσο μεταφοράς τόσο από την άποψη του οικονομικού κόστους, όσο και της ασφάλειας.
Παράλληλα πρόσθεσε πως περισσότεροι επιβάτες αυτή την περίοδο είναι νεαρής ηλικίας που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους.
Share

Πρόσφατα άρθρα

Μαρτυρικός θάνατος βρέφους – Πέθανε αφότου το ξέχασε για ώρες ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Ένα αγοράκι μόλις 16 μηνών πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο όπου το παράτησε επί ώρες ο…

29 Μαΐου 2024

«Εδώ αρχίζει η σύγχρονη ιατρική» – Γιατροί προσπάθησαν πριν από 4.500 χρόνια να θεραπεύσουν όγκο στο κεφάλι

Αρχαιολόγοι εντόπισαν σαφείς ενδείξεις ότι γιατροί στην αρχαία Αίγυπτο προσπάθησαν να θεραπεύσουν καρκινικούς όγκους στον…

29 Μαΐου 2024

Ιαπωνία: Εκτοξεύει τον πρώτο ξύλινο δορυφόρο στην Ιστορία

Ερευνητές στην Ιαπωνία κατασκεύασαν τον LignoSat, τον πρώτο ξύλινο δορυφόρο. Ελπίζουν ότι η χρήση ξύλου,…

29 Μαΐου 2024

Ευρωεκλογές: Ρεκόρ μεταπολίτευσης η αποχή, προβλέπουν δημοσκόποι

Για αποχή – ρεκόρ στα χρόνια της μεταπολίτευσης, κάνουν λόγο δημοσκόποι, εκτιμώντας ότι το ποσοστό…

29 Μαΐου 2024

Απειλητικά mail στα σχολεία της Αττικής: Από γνωστό φαρσέρ και… μεταφρασμένα με google translate

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την μαζική αποστολή email σήμερα (29/5) σε περισσότερα από…

29 Μαΐου 2024

Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε ψυχολόγος του νοσοκομείου για το θάνατο της Μαλένας

Ακόμη ένας γιατρός του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κατέθεσε σήμερα (28/5) στη δίκη της Ρούλας…

29 Μαΐου 2024