Τοπικά

Περισσότερα από 1.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας

Ομαλά διεξάγεται η διαδικασία εμβολιασμού κατά του covid 19 στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο οι εμβολιασμοί των υγειονομικών έχουν ξεκινήσει εδώ και οκτώ ημέρες από τις 29 Δεκεμβρίου, ενώ στον «χορό» των εμβολιασμών» μπήκε από την περασμένη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και το Γενικό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως σε ότι αφορά το ΠΓΝΛ ο πρώτος που εμβολιάστηκε ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος, μαζί με τον λοιμοξιολόγο κ. Γ. Συρογιαννόπουλο, ενώ στο ΓΝΛ εμβολιάστηκαν πρώτοι οι Απόστολος Κομνός (Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας), Βάσω Ζήση (Διευθύντρια της Νοσηλευτικής), Αθανασίου Αθανασιάδης (Διευθυντής της Ογκολογικής), Ματθαίος Ευθυμίου (Διευθυντής Χειρουργικής) και Ευαγγελία Γκόντρια, (Διευθύντρια Χειρουργικού Τομέα). Στο ΓΝΛ, στόχο αποτελούν οι 380 εμβολιασμοί ως και την ερχόμενη Πέμπτη.

Μέχρι χθες Τρίτη είχαν πραγματοποιηθεί 16.233 εμβολιασμοί στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ σε ότι αφορά την Λάρισα μέσα σε μια εβδομάδα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, έχουν εμβολιαστεί και στα δύο νοσοκομεία της πόλης 917 (+203 την 05/01/2021).

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ανά Περιφερειακή Ενότητα:

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το