Ελλάδα

Περιπολικό διώχνει κόσμο από το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ

Σε εφαρμογή έβαλε η αστυνομία τον… τηλεβόα για να απομακρύνει τους πολίτες από μεγάλους και ανοιχτούς χώρους συγκέντρωσης, αυτήν την κρίσιμη περίοδο κατά την οποία η χώρα επιχειρεί να αναχαιτίσει τη διάδοση του κορονοϊού. Στο βίντεο που εστάλη στο ethnos.gr βλέπουμε περιπολικό να ενημερώνει πολίτες που βρίσκονταν στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, ώστε να απομακρυνθούν.

Το μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών έχει ηχογραφηθεί σε τέσσερις γλώσσες. «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο». Αυτό είναι το μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ και μέσω του οποίου καλούνται όσοι παραβιάζουν την απαγόρευση συναθροίσεων να συμμορφώνονται με τις συστάσεις των αρχών, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το μήνυμα είναι ηχογραφημένο σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, αραβικά, προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από αραβόφωνους μετανάστες που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το