Τοπικά

Περιπέτεια για τρίχρονο αγοράκι που φιλοξενείται στο Αχιλλοπούλειο

Τέλος καλό όλα καλά για ένα τρίχρονο αγοράκι από την Βουλγαρία, η μητέρα του οποίου το είχε αφήσει στους συγγενείς του συντρόφου της στο Βόλο και όταν το παιδάκι ασθένησε, βρέθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, όπου και κρίθηκε σκόπιμο, να του παρασχεθεί περίθαλψη, μέχρι να επιστρέψει η μητέρα του και να το παραλάβει.
Η υπόθεση έφθασε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, καθώς το παιδάκι δεν φαίνεται να είχε και την καλύτερη φροντίδα και επιμέλεια, ενώ έγιναν συνεννοήσεις και με το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίχρονο αγοράκι Ρομ είχε ασθενήσει και οι συγγενείς του βιολογικού του πατέρα, στους οποίους και το είχε αφήσει η Βουλγάρα μητέρα του στο Βόλο, έκριναν σκόπιμο να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η μητέρα του είχε αναχωρήσει για την Βουλγαρία με τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά και είχε αφήσει την φροντίδα του στους συγγενείς του βιολογικού του πατέρα, που διαμένουν στον καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή της Νεάπολης Βόλου. Όταν οι συγγενείς μετέφεραν το παιδί στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου, εκεί κρίθηκε σκόπιμο να κρατηθεί, γιατί η φροντίδα του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι να επιστρέψει από την πατρίδα της η μητέρα του και να το παραλάβει. Η μητέρα του καθυστέρησε να επιστρέψει τρεις εβδομάδες περίπου από την Βουλγαρία, όπου είχε μεταβεί για οικογενειακή της υπόθεση και επειδή πρέπει να μείνει σε καραντίνα 7 ημερών, αναμένεται να παραλάβει το παιδί της σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, καθώς λήγει και η καραντίνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το