Τοπικά

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

syriza

Σήμερα,  Σάββατο 10 Ιανουαρίου, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας περιόδευσαν στην περιοχή του Αλμυρού,  ενώ αύριο Κυριακή 11 Ιανουαρίου θα επισκεφθούν τις περιοχές Στεφανοβικείου, Βελεστίνου, Καναλίων, Περιβλέπτου, Ριζομύλου, Κερασιάς.
Το πρωί της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και υποψήφιοι βουλευτές θα επισκεφθούν το Εργατικό Κέντρο Βόλου, το ΤΕΕ Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το απόγευμα θα περιοδεύσουν στην περιοχή Αγριάς, Λεχωνίων.
Την Τρίτη 13 του μηνός προγραμματίστηκε επίσκεψη στο Νοσοκομείο, το ΙΚΑ και το Δημαρχείο και στις 6 μμ θα γίνει συγκέντρωση-εκδήλωση στην συνοικία Οξυγόνου στο καφενείο Αλάσκα και στις 6.30 μμ συγκέντρωση στην Ν. Δημητριάδα, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.
Επίσης την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στη μία το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, που βρίσκεται στην οδό Γαλλίας 6, στην πλατεία Ελευθερίας, και θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το