Κατηγορίες: Τοπικά

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών ΚΚΕ σε παιδικούς σταθμούς

Περιοδεία σε Παιδικούς σταθμούς και στην υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Βόλου, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μαγνησία, Ρίτσα Κωτή – Ρούσση και Θεόδωρος Τσαλούχας. Συζήτησαν και παρουσίασαν στους εργαζόμενους τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 25ης του Γενάρη και τους κάλεσαν να το στηρίξουν για να είναι δυνατός ο λαός και την επόμενη ημέρα της εκλογικής μάχης.

Η Ρίτσα Κωτή – Ρούσση, εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Δημοκρατικού συλλόγου Γυναικών Μαγνησίας, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της αναπλήρωσης των απωλειών που είχαν οι εργαζόμενοι και πιο συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στους δήμους κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών από την πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Όπως σημείωσε το θέμα αυτό, μόνο το ΚΚΕ το θέτει και διεκδικεί την υλοποίησή του, ενώ όλα τα άλλα κόμματα, δεν μιλούν καθόλου γι’ αυτό. Σημείωσε την ανάγκη, οι εργαζόμενοι να μην εγκλωβιστούν σε διλήμματα, να δυναμώσουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ, στις εκλογές της 25ης Γενάρη.

Ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Τσαλούχας, δημοτικός σύμβουλος Βόλου, τόνισε ότι από την μία η ΝΔ προσπαθεί να τρομοκρατήσει το λαό και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις που όμως είναι ψεύτικες ελπίδες και οδηγούν κατευθείαν στις κατευθύνσεις της Ε.Ε. Διότι και τα δύο αυτά κόμματα, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, έρχονται να υλοποιήσουν τις στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αργεντινή

Σεισμός μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Λα Ριόχα της Αργεντινής, ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό…

3 Ιανουαρίου 2024

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Κόβει την ανάσα η μαρτυρία επιβάτιδας – «Μάς είχαν στο έλεος του Θεού, όχι μόνο η εταιρεία και η πρεσβεία»

Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN μίλησε η κυρία Σταυρούλα Ηλιοπούλου η οποία ήταν επιβάτιδα…

3 Ιανουαρίου 2024

Ανησυχία για τη Μόλλυ – Είναι εξαφανισμένη εδώ και μήνες

Από τις 22 Αυγούστου το 2022 αγνοείται το σκυλάκι η Μόλλυ. Ο ιδιοκτήτης της ο…

3 Ιανουαρίου 2024

16χρονος ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας τη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την ανήλικη αδερφή του

Ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ένας 16χρονος ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας…

3 Ιανουαρίου 2024

Άνω των 65 τρεις στους τέσσερις πολύτεκνοι γονείς στη Μαγνησία

  Άνω των 65 ετών είναι το 75% των πολύτεκνων γονέων που σημαίνει ότι εδώ…

3 Ιανουαρίου 2024

Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/1) ένας 52χρονος μέσα στο σπίτι…

3 Ιανουαρίου 2024