Τοπικά

Περιοδεία του Παύλου Μαρκάκη σε Αλμυρό – Σούρπη

Συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ Παύλος Μαρκάκης επισκεπτόμενος σήμερα την αγορά του Αλμυρού και την περιοχή.
Υπήρξαν έντονες συγκινήσεις με γνωστά πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργασίες στην Αυτοδιοίκηση αλλά και συζητήσεις με κατοίκους της περιοχής στα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα.
Αναπτύχθηκε προβληματισμός για τους διαδοχικούς αποκλεισμούς κομμάτων και σχηματισμών κυρίως του πατριωτικού χώρου και ανησυχία για την πολεμική των ΜΜΕ ενάντιων της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ και του Κυριάκου Βελόπουλου.
Ο Παύλος Μαρκάκης τους διαβεβαίωσε ότι ήδη η λασπολογία δεν βρίσκει ανταπόκριση και μάλιστα έχει διαπιστωθεί ότι η ‘’Ελληνική Λύση’’ αποτελεί ασφαλές καταφύγιο για ψηφοφόρους που θέλουν ένα κοινοβουλευτικό κόμμα με πρόγραμμα και προτάσεις για να αποτελέσει την ουσιαστική Αξιωματική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή και κυρίως στα Εθνικά θέματα και αποτροπή δυσάρεστών ….‘’Πρεσπών’’
Ο Παύλος Μαρκάκης τους ευχαρίστησε για την πρόθεσή τους να τον στηρίξουν… εμπιστευόμενοι την εμπειρία του… τις γνώσεις του και την επιτυχημένη διαχρονική διαδρομή του στα κοινά της Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το