Τοπικά

Περιοδεία στην κεντρική αγορά του Βόλου πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Ν. Καπούλα

Περιοδεία στην κεντρική αγορά του Βόλου πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αρ. Μπασδάνης.
Έμποροι και εμποροϋπάλληλοι ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 26 Μαΐου και της ζήτησαν ο Δήμος να είναι σύμμαχος στην καθημερινή μάχη που δίνουν.
Από την πλευρά της η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, δεσμεύτηκε πως την επομένη των εκλογών θα βρίσκεται στο πλευρό των καταστηματαρχών, τόσο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όσο και για την τόνωση της αγοράς.
Σύμφωνα με την υποψήφια Δήμαρχο κ. Νάνσυ Καπούλα η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος που θα φέρει νέα εισοδήματα στην αγορά και η μείωση των δημοτικών τελών, είναι μόλις δύο από τις ενέργειες που θα υλοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή.
Παράλληλα εξέφρασε για μια ακόμη φορά τον προβληματισμό και τα ερωτήματα της για το γεγονός ότι η νυν δημοτική αρχή Βόλου, έχει ελαχιστοποιήσει τους τοπικούς εμπόρους από τις προμήθειες της, σε αντίθεση με συναδέλφους τους από άλλες πόλεις.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, συνόδευσαν οι υποψήφιοι κ.κ. Κ. Αναστασιάδου – Μωραϊτου, Π. Γάτος, Β. Γιαννουλής, Ν. Διαμαντόπουλος, Π. Ζαρκάδας, Φ. Καντόλας, Ν. Κίτσιος, Τ. Κλάρα Φ. Κοκκινάρη, Α. Μπραζιώτης, Λ. Παλάτζας, Κ. Σαράφη, Δ. Σπάνιας, Χ. Τριανταφύλλου, Ν. Τσαλπαράς, Μ. Τσαμπάζης, και Σ. Χαρανά – Μπασδάνη.

Στη Λαϊκή Αγορά
της Ν. Ιωνίας
Περιοδεία στη λαϊκή αγορά οπωρολαχανικών στην οδό Κυρίλλου, από Βενιζέλου έως Αγίας Φωτεινής, πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Πωλητές και παραγωγοί των λαϊκών αγορών ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, ενώ η ίδια τους διαβεβαίωσε πως την επόμενη κιόλας ημέρα θα βρίσκεται κοντά τους και μέσα από συνεχή και ουσιαστικό διάλογο θα γίνει προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Τα υπέρογκα δημοτικά τέλη, το παραεμπόριο και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των πωλητών και των παραγωγών λαϊκών αγορών, είναι ορισμένα μόνο από τα ζητήματα που θα λάβει μέριμνα η νέα Δημοτική Αρχή.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα συνόδευαν οι εξής υποψήφιοι Ν. Διαμαντόπουλος, Τ. Δουλόπουλος, Θ. Ζαρίφης, Π. Ζαρκάδας, Ν. Κίτσιος, Φ. Κοκκινάρη, Γ. Κούγκουλας, Γ. Παπαδημόπουλος, Ν. Στεφάνου, Χ. Τριανταφύλλου και Σ. Χαρανά – Μπασδάνη.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το