Τοπικά

Περιοδεία σε χωριά του Πηλίου από υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Χωριά του Πηλίου επισκέφθηκαν την Πέμπτη 13 Ιουνίου κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών και κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Άγιο Βλάσιο, Άγιο Γεώργιο, Πινακάτες, Βυζίτσα, Μηλιές και Άνω Λεχώνια. Στα κλιμάκια συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Άκης Καλαμαράς, Ηλίας Καραπατάκης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Μάκης Μπαλλής, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Στην διάρκεια της παραμονής τους αντάλλαξαν απόψεις με τους κατοίκους για ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης, για θέματα τοπικής σημασίας και για την γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές Άκης Καλαμαράς, Ηλίας Καραπατάκης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά του Αλμυρού και συζήτησαν με μικροπωλητές και κατοίκους της πόλης, και καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας.
Οι υποψήφιοι τόνισαν στις συνομιλίες τους πως η μάχη των επικείμενων εκλογών είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον του τόπου, γιατί, όπως αναφέρει και το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, «τώρα αποφασίζουμε για την ζωή μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το