Αθλητισμός

Περιμένουν τις εξελίξεις – Στη Νίκη ελπίζουν να παίξουν στη Φούτμπολ Λιγκ

Μπορεί η αναδιάρθρωση των κατηγοριών ποδοσφαίρου να έχει γίνει νόμος του κράτους, αλλά από τη στιγμή που δεν αναφέρεται αριθμός των ομάδων για κάθε κατηγορία στη Νίκη εξακολουθούν να ελπίζουν ότι στο τέλος θα παίξουν στη Φούτμπολ Λιγκ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν τις εξελίξεις.

Με τα τωρινά δεδομένα η Σούπερ Λιγκ 1 θα έχει 14 ομάδες, η Σούπερ Λιγκ 2 12 και η Φούτμπολ Λιγκ 14. Το καλύτερο σενάριο για τη Νίκη είναι να πάρει απόφαση η ΕΠΟ, ώστε να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 σε 14 και από τη στιγμή που με αυτόν τον τρόπο θα προκύψουν δύο κενά στη Φούτμπολ Λιγκ, να καλυφθούν αυτά από τους αποτυχόντες των μπαράζ.
Φυσικά υπάρχει και η πρόταση του Αιολικού, που κάνει λόγο για άνοδο και των τεσσάρων χαμένων από τα μπαράζ, σε μία Φούτμπολ Λιγκ 16 ομάδων, αλλά το σενάριο αυτό δεν φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.
Στη Νίκη περιμένουν τις τελικές αποφάσεις από την ΕΠΟ για να πράξουν αναλόγως. Για παράδειγμα, μπορεί η ομάδα να κληθεί να δώσει και άλλο μπαράζ, οπότε θα πρέπει άμεσα οι παίκτες να κληθούν από τη διοίκηση για να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να τελειώσουν όλα γρήγορα, ώστε η Νίκη να μάθει οριστικά σε ποια κατηγορία θα παίξει για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της.
Φέτος απέτυχε στο αγωνιστικό κομμάτι, χάνοντας τρία κρίσιμα παιχνίδια (αυτό του β’ γύρου με τον Ολυμπιακό και τα δύο μπαράζ με τον Θεσπρωτό) και σίγουρα θα πρέπει να γίνει καταλογισμός ευθυνών. Όμως η… ζωή δεν τελειώνει εδώ. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα με χιλιάδες φιλάθλους που τη λατρεύουν και οφείλει άμεσα να ξανασηκώσει το κεφάλι…

Κάλεσμα για την ομάδα μπάσκετ
Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης δίνει την Κυριακή τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή της στη Β’ Εθνική κατηγορία, υποδεχόμενη τον Έσπερο Λαμίας, Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Αναλυτικά:
«Τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, απέναντι στον Έσπερο Λαμίας, δίνει η Νίκη Βόλου, αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου στις 17.00 στο Κλειστό Ν. Ιωνίας, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην Β’ Εθνική κατηγορία. Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας, καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας, να γεμίσουν και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί αθλητές, προπονητές, αλλά και τον υπέροχο κόσμο μας, που έδωσαν τα πάντα για τη Νίκη Βόλου και για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Άλλωστε, έχουμε όλοι αποδείξει ότι, ποτέ δεν υπήρξαμε οπαδοί κατηγορίας κι ήμασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Η Νίκη Βόλου δεν είναι απλά η ομάδα μας, είναι η κουλτούρα μας, το DNA μας, ο πολιτισμός μας. Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Γενική είσοδος δωρεάν (προαιρετική οικονομική ενίσχυση). Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το