Αθλητισμός

Περιμένει την ανταπόκριση του κόσμου ο Ολυμπιακός Βόλου

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει φροντίσει να αλλάξουν τα πάντα προς το καλύτερο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλοι οι τομείς λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ το ρόστερ έχει ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Έχει δώσει όραμα στον κόσμο του συλλόγου και περιμένει από αυτόν την ανάλογη ανταπόκριση με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, χωρίς μάλιστα οι μεταγραφές του να έχουν ολοκληρωθεί. Θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι τις 23 Ιουλίου, όπου έχει προγραμματιστεί η επίσημη «πρώτη» της ομάδας θα έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη γνωστός παίκτης. Εξάλλου, ο στόχος για τη σεζόν 2018-19 είναι μόνο η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ και τίποτε άλλο.

Ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με τις κινήσεις που έχουν γίνει, καθώς και με τον επαγγελματικό τρόπο που λειτουργούν τα πάντα στον Ολυμπιακό. Η δίψα του για να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα στις υψηλές κατηγορίες φάνηκε την περασμένη Τετάρτη στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς η αίθουσα του ξενοδοχείου «Παρκ» αποδείχθηκε πολύ μικρή.
Αυτή η παρουσία έδωσε δύναμη στους ανθρώπους της διοίκησης, που περιμένουν και ανταπόκριση όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Γι’ αυτό και φρόντισαν να είναι οι τιμές για όλα τα βαλάντια. Η ανταπόκριση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγάλη και εκτιμάται πως θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.
Θυμίζουμε πως υπάρχουν πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας. Αυτές είναι οι εξής:
– GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης.
– SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις.
– FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για τους οργανωμένους).
– LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για τις γυναίκες).
– JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Κάλεσμα του ΣΦΟΒ
Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας της ομάδας εξέδωσε ο ΣΦΟΒ. Το κείμενο είναι το εξής:
Φίλοι του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ομάδας έθεσε σε κυκλοφορία τα νέα διαρκείας 2018-19. Καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε και να στηρίξουμε. Να επιβραβεύσουμε τους διοικούντες για το μεγάλο έργο που επιτελούν. Να τους δώσουμε κουράγιο και διάθεση για τη μεγάλη συνέχεια. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, ανηφορικός και δύσκολος. Με τη στήριξη και την παρουσία του κόσμου, θα τον διανύσουμε όλοι μαζί πιο εύκολα. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας μας.
Ο κόσμος πλέον συσπειρώθηκε, αισιοδοξεί και ετοιμάζεται για τις επιτυχίες και την αναγέννηση της ομάδας μας. Ο ΣΦΟΒ όπως παλιά, πόρτα-πόρτα, σε κάθε σπίτι και μαγαζί δεν θα αφήσει κανέναν Βολιώτη ανενημέρωτο και ασυγκίνητο. Βάζουμε τον στόχο και το στοίχημα, όλοι μαζί για 2.000-3.000 διαρκείας για φέτος. Οι τιμές είναι ελκυστικές και αξίζει για μια αγωνιστική διαδρομή με συγκινήσεις, χαρές και αγωνίες. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ταπεινά με σιγουριά και αισιοδοξία προχωράμε και ελπίζουμε. Ο Ολυμπιακός μας, η πιο μεγάλη δύναμη στην κοινωνία της πόλης μας αλλά και η ισχυρότερη επαρχιακή ομάδα στην χώρα μας, στέλνει το μήνυμα ότι θα πετύχουμε και ότι θα επιστρέψουμε στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.
Το επόμενο ραντεβού στις 23/7 στην έναρξη της ομάδας μας. Πιστεύουμε ότι για τρίτη φορά, το ΕΑΚ θα είναι μικρό για τον κόσμο μας, αφού στις προηγούμενες δύο εκδηλώσεις, γενική συνέλευση και διαρκείας, οι αίθουσες ήτανε μικρές για το «ανάστημα» του κόσμου».

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΔΕΔΔΗΕ: Ξεκινά σταδιακά η μηνιαία καταμέτρηση κατανάλωσης ρεύματος

Τη σταδιακή καταμέτρηση των παροχών σε μηνιαία βάση, η οποία και θα ολοκληρωθεί πανελλαδικά έως…

26 Ιανουαρίου 2024

Μαζικά «πυρά» στην Αλαμπάμα για την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με άζωτο: Βασανίστηκε τα τελευταία λεπτά της ζωής του

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την πρώτη στα χρονικά εκτέλεση θανατοποινίτη που έγινε στην Αλαμπάμα…

26 Ιανουαρίου 2024

Αποτροπιασμός στον Πειραιά: Συνελήφθη 43χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης – Πώς παγιδεύτηκε

Συνελήφθη 43χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης στον Πειραιά. Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων…

26 Ιανουαρίου 2024

Βρέθηκε «χαμένος» πίνακας του Gustav Klimt μετά από 100 χρόνια – Ποια η αξία του

Στη Βιέννη βρέθηκε τελικά πίνακας του Αυστριακού καλλιτέχνη Γκούσταφ Κλιμτ ο οποίος ήταν… εξαφανισμένος για…

26 Ιανουαρίου 2024

«Θα ταίριαζε αυτό το πουκάμισο σε κάποιον που είναι 1,80 μ.» – Έρχεται βοηθός αγορών με τεχνητή νοημοσύνη από την Amazon

Ενώ οι τεχνολογικοί γίγαντες Microsoft και Google έχουν ανακοινώσει διάφορα νέα προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης –…

26 Ιανουαρίου 2024

Διαφορετικοί γραφικοί χαρακτήρες βρέθηκαν στο τετράδιο που έγραφε ο Μπάμπης ονόματα όσων του χρωστούσαν

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Εντός των επόμενων ημερών…

26 Ιανουαρίου 2024