Αθλητισμός

Περίφημα τα πήγαν οι Βολιώτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των Βολιωτών αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας. Ο Γιάννης Καλανδαρίδης, αθλητής του ΕΝΟ Αιγυπτιωτών πλέον, κατέκτησε δύο μετάλλια και από ένα ο Δημήτρης Ζωγράφος του ΟΕΑ/ΝΑΒ και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου του ΕΝΟΑ.
Τα τέσσερα νέα πανελλήνια ρεκόρ , η αθρόα συμμετοχή , ο έντονος συναγωνισμός και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που πλημμύρισε κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου «Ν. Γραμματικός» ήταν τα κομμάτια του παζλ που συνέθεσαν το 4ο Πανελλήνιο αγώνα κλειστής Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στη Σαλαμίνα από την ΕΚΟΦΝΣ.
Για πέντε και πλέον ώρες οι 500 αγωνιζόμενοι όλων των ηλικιών από 12 ετών έως και 70 έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , ίδρωσαν τη φανέλα , συναγωνίστηκαν με τον διπλανό τους και απόλαυσαν τον καλύτερο ίσως αγώνα κλειστής κωπηλασίας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Και σ’ αυτή τη διοργάνωση η βολιώτικη παρουσία ήταν έντονη.

Ο Γιάννης Καλανδαρίδης κατέκτησε δύο μετάλλια. Συγκεκριμένα το χρυσό στο μικτό ανδρών-γυναικών και το αργυρό στην κατηγορία νέων ανδρών. Σημειώνεται πως ο Βολιώτης πρωταθλητής πήρε μεταγραφή από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ στον ΕΝΟ Αιγυπτιωτών λόγω μετοίκησης, καθώς πλέον βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.
Στο βάθρο ανέβηκε και ο Δημήτρης Ζωγράφος. Ο νεαρός αθλητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ ήταν «αργυρός» στους εφήβους αποδεικνύοντας το ταλέντο του. Τέλος, χρυσό μετάλλιο στο ελαφρών βαρών νέων ανδρών πανηγύρισε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου του ΕΝΟΑ με καταγωγή από τον Πτελεό.

Ο Δ. Ζωγράφος

Κεντρική φωτό: Ο Γ. Καλανδαρίδης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το