Τοπικά

Περιφέρεια: Έγκριση περυσινών οφειλών στην Ryanair

ryanair

Ποσό ύψους 105.428 ευρώ ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση τη Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να πληρωθούν τα οφειλόμενα χρήματα προς την Ryainair για το δρομολόγιο Ν. Αγχίαλος-Βρυξέλλες το 2014. Η εταιρεία ήδη έχει εγκαταλείψει το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, διότι δεν εγκρίθηκε από τον επίτροπο το ποσό που ζητούσε για τη διαφημιστική προβολή, για να συνεχίσει τις πτήσεις.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τεύχη δημοπρασιών και αποτελέσματα διαγωνισμών ύψους 6.273.701,37 €, μεταξύ των οποίων και η διενέργεια ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για την υλοποίηση του έργου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προϋπολογισμού 250.000 €.

Ακόμη, εγκρίθηκε η ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Αναπλάσεις περιοχών Δήμου Σκοπέλου» – εξέταση των ενστάσεων, η προκήρυξη ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια χρώματος διαγράμμισης Π. Ε. Μαγνησίας χρήση 2015», προϋπολογισμού 72.816 € και η ανάδειξη αναδόχου για κοπή βλάστησης στις εθνικές οδούς (Δ. Αλμυρού – Δ. Φερών), προϋπολογισμού 36.408 €. Σημειώνεται ότι θα γίνει επίσης οριστική κατακύρωση μειοδοτικού διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για το έργο: συστηματική παρακολούθηση της ποιότητας των νερών των φυσικών αποδεκτών, των επιφανειακών απορροών, του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, εδαφών κλπ. εντός των διοικητικών ορίων των Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, για δύο έτη», προϋπολογισμού 37.515 €.

Εγκρίθηκε τέλος ο ανοιχτός δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2015 στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων συνολικού προϋπολογισμού 364.001,60 € και ο διαγωνισμός για δακοπαγίδες συνολικού προϋπολογισμού 84.554,74 €.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το