Τοπικά

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: “Είμαστε περήφανοι για αυτούς που φυλάνε τα σύνορα”

Την ανάγκη να υπάρχει “ομοψυχία και υπερκομματικός πατριωτισμός” υπογράμμισε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφερόμενος στην προσπάθεια της χώρας να διαφυλάξει τα σύνορά της.

“Θα πει κάποιος ότι η χώρα βρίσκεται σε έναν ιδιότυπο πόλεμο με όπλα τους ανθρώπους και εσείς ασχολείστε με τα έργα; Δεν σταματάει η ζωή. Αν σταματήσει η εργασία καταστραφήκαμε. Πρέπει να έχουμε αρμοδιότητες” δήλωσε. Ακόμη, τόνισε ότι “υποκλινόμαστε στον αγώνα που γίνεται και είμαστε περήφανοι για αυτούς που φυλάνε τα σύνορα”.

Χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Αγοραστός τόνισε:

“Είμαστε μαζί τους, αλλά κάποιοι πρέπει να δουλεύουν και για άλλα πράγματα, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να υπάρξουμε ως χώρα. Αυτή την περίοδο πρέπει να υπάρχει ομοψυχία, συνεργασία και υπερκομματικός πατριωτισμός. Η χώρα κινδυνεύει και από τους κινδύνους που βλέπουμε αλλά και από τους αόρατους αναδυόμενους. Μια χώρα είναι ισχυρή όταν είναι οικονομικά αυτόνομη και στρατιωτικά, όσο μπορεί ανεξάρτητη. Αυτά είναι τα δύο εργαλεία που πρέπει να έχεις για να διαπραγματευτείς. Και για να τα έχεις πρέπει να υπάρχει ανάπτυξη. Η οποία έρχεται μέσα από έργα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το