Αθλητισμός

Πέρασε στην αιωνιότητα ο Αντώνης Μάνδαλος-Βουβός πόνος στην κηδεία

Ο πόνος βουβός. Η θλίψη για την απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου μεγάλη. Στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στη Ν. Δημητριάδα, συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι, παλιοί συμπαίκτες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, ήταν εκεί για να πουν σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο σε μια θρυλική μορφή του Ολυμπιακού Βόλου και του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Αντώνη Μάνδαλο και τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, που είχε μόνο φίλους. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει, πως έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή στα 61 του χρόνια.
Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί. Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα, φίλαθλοι της ομάδας, την οποία υπηρέτησε πιστά 17 συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αλλά και στη συνέχεια ως προπονητής.
Ο πόνος όλων μεγάλος για τον πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.
Το φέρετρο εξήλθε από το Ναό σκεπασμένο με τη σημαία του Ολυμπιακού Βόλου και ο κόσμος συγκινημένος χειροκρότησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, όπως τότε, που ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κέρδιζε το χειροκρότημα των φιλάθλων για το απαράμιλλο πάθος που έδειχνε σε κάθε παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει αιώνια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το