Αθλητισμός

Πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: «Εφυγε» από την ζωή ο Μάνος Μαλέλης

Ο Μάνος Μαλέλης, εξωδιοικητικός παράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών. Ο εκλιπών νοσηλεύονταν για περίπου περίπου μια εβδομάδα στο ΑΧΕΠΑ (έπασχε από ένα αυτοάνοσο) και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Alpha Δήμο Βερύκιο, ο οποίος είχε στενή φιλία μαζί του, προσβλήθηκε από κορονοϊό στον οποίο οφείλονταν και η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. «Αντίο Μάνο! Τόσο γρήγορα, τόσο άδικα. Ελαχε να είσαι ο 33ος. Τα Δυτικά Βαλκάνια σε αποχαιρετούν», έγραψε στο twitter o Δ. Βερύκιος.

Ο Μάνος Μαλέλης διετέλεσε κατά το παρελθόν υπάλληλος του ελληνικού προξενείου στα Σκόπια και ήταν πρώην μέλος του δ.σ. της ΟΚΤΑ (διυλιστηρίου ελληνικής ιδιοκτησίας στην ΠΓΔΜ). Ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, βοηθώντας στην επίτευξη της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την χορηγία με εταιρείες του ομίλου Κοντομηνά (Prime Insurance και Village Cinemas). Ακόμη όμως και μετά το πέρας της πολυετούς συνεργασίας σε επίπεδο χορηγίας με τις επιχειρήσεις του κ. Κοντονηνά, ο Μ. Μαλέλης ήταν διαρκώς δίπλα στο δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο τμήμα μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…»

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το