Αθλητισμός

Πένθος για τον Φερνάντο Σάντος – Πέθανε η μητέρα του

Σε πένθος βυθίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, καθώς πέθανε σε ηλικία 83 ετών η μητέρα του Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, έπειτα από μακρά ασθένεια.

«Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος. Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες. Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειάς της, του αφήνουμε έναν ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για τη στάση του. Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος», αναφέρει η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας στην συλλυπητήρια ανακοίνωση της.

Πριν από λίγες μέρες, ο Φερνάντο Σάντος που είχε εργαστεί με επιτυχία και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες για προφύλαξη από τον κορωνοϊό: «Φροντίστε τους φίλους σας, είμαστε μαζί. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά. Ο Θεός μας προστατεύει όλους» είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το