Άρθρα

Πέντε Γεγονότα της απερχόμενης Δημοτικής αρχής Μπέου που γεννούν ερωτήματα

Του Γιάννη Κάϊρα

Μέλος της επιτροπής πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής SRF από τον Δήμο Βόλου

Μέλος της Συμμαχίας για το Νερό στην Μαγνησία

Μέλος του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης λαϊκής κατοικίας

Πέντε γεγονότα βρίσκονται σταθερά στην επικαιρότητα που γεννούν ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει ο Α. Μπέος και η παράταξη του.

Εάν ήμουν δημοσιογράφος και είχα απέναντι μου τον Μπέο θα του έθετα πέντε γεγονότα που γεννούν ερωτήματα για την θητεία του που θα έδιναν την πλήρη διάσταση της πολιτικής που επέβαλλε στον Δήμο Βόλου και την κοινωνία μας.

Δεν διατηρούμε καμία ελπίδα ότι οι πληρωμένοι τηλεπαρουσιαστές που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και διαθέτουν εταιρείες διοργάνωσης καλλιστείων θα τον ρωτήσουν ποτέ, γι αυτό ρωτάμε εμείς:

Α) Το 2015 Μπέο είχες επιχειρήσει να περάσεις όλες τις αρμοδιότητες του Δήμου Βόλου στην ΑΝΕΒΟ μια εταιρεία ιδιωτικού δικαίου με αποτέλεσμα η ΑΝΕΒΟ να ήταν στην πραγματικότητα ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιο Βόλου να είναι αμέτοχο στις οποίες αποφάσεις έπαιρνε η εταιρεία. Με την επιτυχή έκβαση της προσφυγής  που κατέθεσε ο κ Μαργαρίτης Πατσιαντάς και οι Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης σε σταμάτησε ο κατήγορος και δεν μπορούσες να κάνεις τον δήμο επίσημη Α. Ε. Β) Το 2015 επιχειρήσατε με την παράταξή σου την πώληση του Βιολογικού της ΔΕΥΑΜΒ σε μια προσπάθεια να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η Επιχείρηση σε συνεργασία με τις μνημονιακές επιλογές των Κυβερνήσεων ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η απόπειρά σου ακυρώθηκε από τον γενικό ξεσηκωμό των πολιτών του Βόλου, του κινήματος της Συμμαχίας για το Νερό και της αντιπολίτευσης των Παρατάξεων ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και της ΛΑΣ του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Γ) Επιλέξατε να βοηθήσετε την ΑΓΕΤ και την Κυβέρνηση τού ΣΥΡΙΖΑ στο “θεάρεστο” έργο τους να γίνει ο Βόλος μας το αποτεφρωτήριο σκουπιδιών της Νότιας Ευρώπης , με αρχικές δηλώσεις “η ΑΓΕΤ θα καίει ότι γουστάρει!” και μετέπειτα με την ανακοίνωση δημιουργίας του εργοστασίου παραγωγής SRF σκουπιδιών για να καίει η ΑΓΕΤ “ντόπια σκουπίδια να μένουν τα λεφτά στον τόπο” κατά δήλωση σας..  Αγνοήσατε τα τεράστια συλλαλητήρια με χιλιάδες συμπολίτες, τις θέσεις της  Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και τους θανάτους από καρκίνο των δημοτών σας.

Επιμένεις εσύ  και η παράταξή σου εγκληματικά για την υγεία των συμπολιτών μας στη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής SRF σκουπιδιών.

Δ) Δώσατε τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Βόλου σε ιδιώτη και δη τον Μυτιληναίο με τεράστιο κόστος για τον βολιώτικο λαό και απαξιώνοντας τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου πάλι εκμεταλλευόμενος μνημονιακές επιταγές των ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ε) Φαληρίσατε σκοπίμως με απόφαση σας την ΔΕΥΑΜΒ με το σκεπτικό σας να περάσει όλη η επιχείρηση και τα νερά του Πηλίου σε ιδιώτες βάση μνημονιακών νόμων. Έλα και απάντησε Μπέο στα ερωτήματα που γεννούν οι παραπάνω αποφάσεις και πράξεις σου. Δείξε μας και πάλι τους κόμβους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τους πανσέδες στα παρτέρια..

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το