Παραπολιτικά

Πέμπτη πίστα «Θ»

Ο Κώστας Αγοραστός δήλωσε πως εκατομμύρια του ΕΣΠΑ θα χαθούν στο τέλος Δεκέμβρη γιατί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, οι Δήμοι και τα Νοσοκομεία, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Οι δήμοι και κυρίως ο Βόλος, που έχει έργα ΕΣΠΑ, σιώπησαν. Δεν τους «έπαιρνε» να πουν και τίποτα. Ακολούθησαν τη γραμμή… «κρύβε και χούγιαζε». Άλλωστε εμείς και λαμπάκια έχουμε και λουλουδάκια έχουμε, ποσώς μας νοιάζει το ΕΣΠΑ και άλλες άγνωστες λέξεις.
Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια μέσω του κ. Αντωνίου απάντησε πως φταίνε οι υπηρεσίες του, οι οποίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον αυτή την εξήγηση έδωσε. Φοβερή δικαιολογία. Προφανώς επειδή Τρίτη κληρώνει και Τετάρτη πληρώνει ελπίζει πως από το τζόκερ θα βγάλει τα «σπασμένα», μετά το Δεκέμβρη.
Από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έριξαν τα βάρη στην κυβέρνηση. Μάλιστα ο κ. Πετράκος χρησιμοποιώντας μια αποστειρωμένη, «παγωμένη» φρασεολογία θέλησε να πει πολλά, αλλά είπε τα μισά.
Ο Κώστας Αγοραστός όμως κατηγόρησε ανοιχτά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για ανικανότητα. Μάλιστα επιτέθηκε στον περιφερειακό σύμβουλο και καθηγητή του Π.Θ. κ. Σταμπουλή λέγοντας πως η δική του ειδικά ανικανότητα, δεν έχει όρια. Τον αποκάλεσε εκτός από ανίκανο και δειλό γιατί δεν παραδέχτηκε ότι το Πανεπιστήμιο καθυστερεί τις μελέτες.
Το ζήτημα είναι πως μετά το Δεκέμβρη τα χρήματα χάνονται και εδώ συζητάμε ποιος κερδίζει πέμπτη πίστα στο διαγωνισμό ανικανότητας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το