Ελλάδα

Πειραιάς: Ποιος είναι ο Γάλλος χορευτής που βρέθηκε νεκρός

Από τη στιγμή που διαπιστώθηκε πως ο σκελετός που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη έπαυλη στον Πειραιά, ανήκει στον άτυχο 27χρονο Γάλλο χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ το μυστήριο για τον θάνατό του έχει αρχίσει και απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι απορίες για το προφίλ του.
Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας και είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020. Διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά και μάλιστα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός του. Του άρεσε να κάνει γιόγκα, ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πήγαινε για διαλογισμό. Ο άτυχος άνδρα ενδιαφερόταν να μείνει στην Ελλάδα για εργασία, ενώ λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή του είχε κάνει αίτηση σε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.
Όπως είχε γράψει το neakriti.gr υπάρχουν άνθρωποι που τον είδαν στις 4 Οκτωβρίου του 2020 στο χωριό Μέρωνας Αμαρίου, ενώ εκ τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Τι λέει ιατροδικαστής
Όπως μεταδίδει το anikolouli.gr, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Ο σκελετός εντοπίστηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη. Μέσα σε μία υδατοδεξαμενή βρήκαν το μακάβριο εύρημα, αμέσως ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που το ανέσυρε.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το