Θ Plus

Peggy Kirkou: Η Νο1 makeup artist στη Λάρισα και στον Βόλο για σεμινάρια!

Η Peggy Kirkou, η κορυφαία makeup artist της Ελλάδας και αγαπημένη των celebrities, θα βρίσκεται σύντομα στη Λάρισα και τον Βόλο για να διδάξει όλα τα μυστικά της ομορφιάς.

Η Peggy Kirkou με σπουδές στην Ελλάδα και συνεχή σεμινάρια σε Μιλάνο,  Μόναχο , Ρουμανία κ Αυστρία με καινοτομίες και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, κατέκτησε γρήγορα τη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Η Peggy είναι επίσημη εκπαιδεύτρια και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της ελβετικής εταιρίας SWISS COLOR, της ρουμανικής εταιρίας LASHESS , πιστοποιημένη από την γερμανική εταιρεία SCHOENWERK, ενώ εκπροσωπεί την Ελλάδα σε παγκόσμια συνέδρια permanent make-up.

Η μεγάλη της εμπειρία στο ημιμόνιμο μακιγιάζ – τατουάζ και το ιατρικό τατουάζ αποτελεί εγγύηση για ένα όμορφο και υγιές αποτέλεσμα!
Οι δουλειές της στην τηλεόραση, το θέατρο, τον χώρο της μόδας, είναι πλέον γνωστές και αποδεικνύουν ότι η επιτυχία έρχεται όταν αγαπάς πραγματικά τη δουλειά σου. Απόδειξη γι αυτό, η εμπιστοσύνη των celebrities – γιατί οι επαγγελματίες, επιλέγουν επαγγελματίες!
Σήμερα η Peggy είναι η ιδιοκτήτρια του Pro Academy.

Από το studio αυτό ξεκίνησαν όλα: εκεί αποκτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας της στον χώρο του μακιγιάζ, εκεί μπήκαν οι βάσεις για την εξέλιξή της, εκεί γεννήθηκε η ανάγκη για την παράλληλη ενασχόλησή της με την εκπαίδευση.

Η Peggy είναι πια ειδικός στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και εργάζεται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας σε συνεργασία με κατά τόπους studios, ενώ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και η ίδια αναζητώντας νέα γνώση μέσα από masterclasses  στο εξωτερικό, παρακολουθώντας τη διδασκαλία των σπουδαιότερων επαγγελματιών της υφηλίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Peggy Kirkou παρέχει στον κάθε εκπαιδευόμενο την μεγαλύτερη δυνατή πληροφόρηση αλλά και απόλυτη υποστήριξη στην πρακτική και στην μετέπειτα ανεξάρτητη δραστηριότητα.

Έτσι θα μάθετε τα πάντα ώστε να είστε έτοιμοι να διεκπεραιώσετε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία στο πρόσωπο κάθε μελλοντικής σας πελάτισσας. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας σας αποκαλύπτονται δεκάδες μυστικά, αλλά και αφού η εκπαίδευση ολοκληρωθεί, σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη ώστε να μην αισθανθείτε ποτέ ανασφαλής.
Η Peggy Kirkou μοιράζεται μαζί σας τη γνώση και τις δεξιότητές της μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια. Οργανώνει σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζεπαγγελματικού μακιγιάζ και τοποθέτησης βλεφαρίδων με διάρκεια 1 έως 5 ημερών ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το χρόνο που διαθέτετε αλλά και το ρυθμό που προτιμάτε.
Η εκπαίδευση αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό σκέλος, κατά τη διάρκεια των οποίων σας παρέχεται όλη η γνώση, ώστε να μπορείτε μετά το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας άμεσα να ξεκινήσετε την εφαρμογή μέσα από τη δουλειά σας.
Όλα τα σεμινάρια γίνονται αποκλειστικά από την Peggy Kirkou
Αφού ολοκληρωθεί το κάθε σεμινάριο, κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει πιστοποιητικό παρακολούθησης – εκπαίδευσης αναγνωρισμένο παγκοσμίως. 

Η Peggy Kirkou θα βρίσκεται στον Βόλο στις 2 και 3 Οκτωβρίου για ένα διήμερο Workshop στο Microblading. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της BePro (Σπυρίδη 18, Βόλος).

Για πληροφορίες καλέστε στο 2421022400
Σπυρίδη 18, 38221 Βόλος

 Προσεχώς το Workshop Microblading θα πραγματοποιηθεί και στη Λάρισα!

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το