Πολιτισμός

Πέφτει η αυλαία στην έκθεση φωτογραφίας από έξι μέλη της ομάδας του Διαύλου

Εγκαινιάστηκε από το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου η έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του «Διαύλου», στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Διαύλου», στην οδό Σκενδεράνη 11.
Το μάθημα της φωτογραφίας εντάσσεται στον ετήσιο προγραμματισμό της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020, λειτουργούν στον Δίαυλο δύο κύκλοι παρακολούθησης μαθημάτων φωτογραφίας.
Στην έκθεση συμμετέχουν έξι μέλη της ομάδας που παρακολουθούν τον 2o κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας, με επιμορφωτή τον Λέοντα Μουρτζούκο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν 34 έργα τους. Συγκεκριμένα εκθέτουν οι Μαρία Ζηλιασκοπούλου, Έλλη Μαντά, Βασίλειος Μπαλντούμης, Σωτήριος Παπαμαρκάκης, Ευθυμία Ρήνου και Εμμανουήλ Σπαθάς.
Η διάρκεια της έκθεσης, η οποία είναι η 52η στα 27 χρόνια λειτουργίας της ομάδας φωτογραφίας, θα διαρκέσει έως την 31η Ιανουαρίου 2020. Οι ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 και 18.00-20.30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το