Πολιτισμός

Παιδική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» αύριο στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

pentamorfh
Η παιδική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου έρχεται στον Βόλο με ηθοποιούς σε συνδυασμό με κούκλες και σκιές. Θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη 3 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».
Πρόκειται για το θρυλικό παραμύθι σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Με την εμπειρία των δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα ετοιμάσαμε την πολυαγαπημένη ιστορία μικρών & μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες & σκιές στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων εκεί που όλα ζωντανεύουν. Τα τριαντάφυλλα τα φλιτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας & τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες & μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης.
Οι ήρωές μας προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια, χορευτικά & άφθονο γέλιο, αλλά & συγκίνηση & μας πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή & όχι με τα μάτια. Η ιστορία αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του & εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή & τα χαρίσματά του που σιγά – σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση. Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπελ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει & δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται & γίνεται το θαύμα.
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ, για ανέργους και πολύτεκνους 7 ευρώ. Τηλ. κρατήσεων 210-4830330.
Η προπώληση θα γίνεται μόνο την ημέρα της παράστασης, στο ταμείο του Θεάτρου, 2 ώρες πριν την έναρξή της.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το