Πολιτισμός

Παιδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Με αφορμή την εορταστική χριστουγεννιάτικη περίοδο, o Πολυχώρος Τσαλαπάτα διοργανώνει δωρεάν δράσεις για παιδιά, με σκοπό την ψυχαγωγία και την επαφή με τον πολιτισμό. Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών.
Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα προσκαλεί παιδιά ή σχολικές ομάδες να παρουσιάσουν και να στολίσουν με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Μέσα από τα μάτια και τη φαντασία των παιδιών, ας ξαναζωντανέψουμε το όνειρο των Χριστουγέννων με τις ευχές και τις ζωγραφιές των παιδιών για έναν καλύτερο κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, οι επισκέπτες του Πολυχώρου θα μπορούν να θαυμάσουν, στη Στοά Τέχνης, την έκθεση με ζωγραφιές, κάρτες και ευχές για το 2018, που θα έχουν δημιουργήσει τα παιδιά.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 9/12 έως τις 7/1 και θα λειτουργεί καθημερινά 11.00 – 19.00 με ελεύθερη είσοδο.
Χώρος διεξαγωγής της έκθεσης: Πολυχώρος Τσαλαπάτα – Στοά Τέχνης.
Τα παιδιά ή οι σχολικές ομάδες που επιθυμούν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους θα μπορούν να τις προσκομίσουν στο Γραφείο Διαχείρισης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα για την ανάρτησή τους.
Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Γραφείο Διαχείρισης, Γιαννιτσών και Λαχανά, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421024855, email: tsalapata.volos@gmail.com, http://volospalaia.gr/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το