Τοπικά

Παιχνίδι πόλης στην Αγριά από το τοπικό τμήμα Ελληνικού Οδηγισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Αγριάς, διοργανώνει σήμερα μια μεγάλη δράση, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Αγριάς. Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!
Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 17.30΄ έως τις 21.00΄ στο Λιμανάκι, στην παραλία της Αγριάς. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.
Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες: Βαγγελίτσα Κασσαβέτη, 6947778205 και 2428091836.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το