Ελλάδα

Παύλος Πολάκης: Τη διαγραφή του ζητεί η Νέα Δημοκρατία μετά το γλέντι στα Χανιά

Αν και η Ελλάδα βρίσκεται σε καθολικό lockdown, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook δείχνει να μην πτοείται από τους περιορισμούς των νέων μέτρων.
«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! «Εμείς θα το γλεντίσουμε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει». Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!» έγραψε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από το γλέντι.

Τη διαγραφή Πολάκη ζητεί η Νέα Δημοκρατία
Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Παύλου Πολάκη, ύστερα από μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media. Η Νέα Δημοκρατία στρέφει τα «πυρά» της κατά του Παύλου Πολάκη και ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζει με ανακοίνωση της, την φωτογραφία που ανήρτησε στα social media ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία ο ίδιος βρίσκεται σε τραπέζι με φίλους του.

Η ΝΔ λοιπόν, αναφέρει στην ανακοίνωση της, πως «ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν». «Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το