Ελλάδα

Παύλος Πολάκης: Με όπλα και φυσίγγια προαναγγέλλει ομιλία του – Αντιπαράθεση με Βορίδη

Mέσω Facebook και με μια ιδιαίτερη φωτογραφία με όπλα και φυσίγγια ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να δώσει το στίγμα της ομιλία του κόντρα στον Μάκη Βορίδη. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης μπορείτε να τον δείτε να κρατά όπλο και να φορά ζώνη με φυσίγγια. Ετσι, επέλεξε να προαναγγείλει την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

«Σε τρεις τέσσερις ομιλητές μιλάω στην ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Υπουργός ο Βορίδης, μην το χάσετε!!!!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Η αντιπαράθεση Πολάκη – Βορίδη
Λίγες ώρες αργότερα μετά τη φωτογραφία με τα όπλα και τα φυσίγγια, Παύλος Πολάκης και Μάκης Βορίδης είχαν έντονη αντιπαράθεση για το ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο.

Στην επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον αριθμό μετακλητών υπαλλήλων της κυβέρνησης, ο κ. Βορίδης επικαλέστηκε στοιχεία από το μητρώο δημοσίων υπαλλήλων και ανέφερε ότι το 2018 οι μετακλητοί εκτός ΟΤΑ, δηλαδή το προσωπικό που απασχολούνταν σε γραφεία υπουργών και κρατικών οργανισμών, ανήλθε σε 2.020, ενώ σήμερα είναι στους 910. Επίσης οι επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών το 2018 ήταν 580 και σήμερα 566.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το