Τοπικά

Παύλος Πάνος: Θα στηρίξω με όποιον τρόπο χρειαστεί το «Σουρλίγκειο» Γηροκομείο Καναλίων

Τη συμπαράστασή του στη διοίκηση του «Σουρλίγκειου» Ιδρύματος Καναλίων, εξέφρασε ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλος Πάνος ο οποίος συμμετείχε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως, προκειμένου για να βρεθεί τρόπος οι ηλικιωμένοι που νοσούν με ήπια συμπτώματα, να μεταφερθούν στη δομή και να συνεχίσουν εκεί τη νοσηλεία τους, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

«Η Διοίκηση του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων είχε κατά το παρελθόν και επί μακρόν, στηρίξει το Γηροκομείο Βόλου όταν το είχαμε ανάγκη. Έτσι κι εγώ, σήμερα, δηλώνω ότι θα σταθώ δίπλα σε όποια στήριξη χρειαστεί, ευελπιστώντας ότι η γνώμη μου θα έχει και την σύσσωμη στήριξη του Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πάνος και πρόσθεσε:

«Σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διέρχεται η κοινωνία μας αλλά και το «αδελφό» Ίδρυμα, δεδομένου ότι είμαστε οι μόνες δομές του νομού μας, δηλώνω με θέρμη την θετική μου θέληση για οποιαδήποτε μορφή βοήθειας ζητηθεί από τη Διοίκηση του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων.
Σε τέτοιες προτόγνωρες καταστάσεις – «πολεμικές» τις έχουν χαρακτηρίσει μερικοί – η θετική θέληση και ο κοινός στόχος για προσφορά προς τον αδύναμο και τον ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας υπερβαίνουν τυχόν τυπικές διαδικασίες καθώς ούτε ο «νομοθέτης » έχει τέτοια πρόβλεψη.
Γνωρίζοντας το πόσο ευαίσθητα είναι τα όρια στην διαδικασία τήρησης των μέτρων ειδικά από το προσωπικό το οποίο εκ των πραγμάτων έχει άμεση επαφή με τον εξωιδρυματικό γενικό πληθυσμό, θεωρώ μεγάλη ευλογία ότι το Γηροκομείο Βόλου παραμένει χωρίς θετικά κρούσματα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το