Ελλάδα

Πατροκτόνος Ζακύνθου: Σκέφτομαι να φύγω από το νησί – Τι λέει η μητέρα του

Στο σπίτι του στη Ζάκυνθο κοντά στην οικογένειά του επέστρεψε χθες το βράδυ, ο Αλέξης, μετά την αποφυλάκισή του. Η μητέρα του Αλέξη τον υποδέχεται με μια μεγάλη αγκαλιά λίγο μετά την αποφυλάκισή του. Ήταν εκείνη που στάθηκε δίπλα του από το πρώτο λεπτό που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του.
«Μέτραγα τις ώρες, τις μέρες για να τον πάρω στην αγκαλιά μου ξανά, να τον πάω στο σπίτι μας» λέει η μητέρα του, Μαρία Κότση, μιλώντας στο Star. «Έχω την αγωνία (σ.σ για το Εφετείο) αλλά πιστεύω η Δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό» προσθέτει.

«Για αρχή δε θα φύγω, στην πορεία όμως το σκέφτομαι. Εύχομαι να διαγράψω όλα αυτά που έχουν γίνει, αυτά τα 27 χρόνια μαρτυρίου. Να ξεκινήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου» λέει ο Αλέξης, σημειώνοντας ότι την επόμενη μέρα συνειδητοποίησε ότι ήταν ελεύθερος. Ο 27χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στις Βολίμες, από χθες το βράδυ. Εκεί όπου πριν από 13 μήνες σκότωσε τον πατέρα του. «Βγήκε ο Αλέξης, είναι ελεύθερος και κοιτάμε μόνο αυτό. Θα τον στηρίξουμε ακόμη πιο πολύ μέχρι να βρούμε τα πατήματά του, σε κανονικούς ρυθμούς ζωής» λέει ο αδερφός του, Τάσος Ρουμπάτης.

Δικηγόρος Αλέξη: Το χέρι του οπλίστηκε από αγανάκτηση και οργή
«Το χέρι του οπλίστηκε από αγανάκτηση και οργή. Από τον καιρό που γεννήθηκε αυτό το παιδί έχει προβλήματα δυστυχώς και εξακολουθούν μέχρι σήμερα υφιστάμενα» σημειώνει ο δικηγόρος του Αλέξη, Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το