Ελλάδα

Πατροκτονία στο Περιστέρι: Γείτονας του θύματος αποκαλύπτει καθημερινούς ξυλοδαρμού – «Τους βαρούσε όλους»

Νέες φρικτές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την πατροκτονία στο Περιστέρι. Γείτονας μιλά για την καθημερινή κακοποίηση που δεχόταν μητέρα και γιος από το 62χρονο θύμα, το οποίο είχε κατηγορηθεί πολλές φορές για ενδοοικογενειακή βία. Ο γείτονας υποστήριξε πως οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινού και ότι η αστυνομία πολλές φορές τον είχε συλλάβει και αφήσει ελεύθερο.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο 62χρονος μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να χτυπήσει τη μητέρα και τότε τον μαχαίρωσε. Στη συνέχεια, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ομολόγησε.

«Τους βαρούσε όλους»
«Μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Τα έλεγε, αλλά τα βλέπαμε κι όλας. Κάθε μέρα τα μούτρα της ήταν πατσάς… Τι να κάνει το παιδί (σ.σ. ο 35χρονος), που να πάει; Ήταν χαμένο, έφευγε και δεν είχε που να πάει», είπε χαρακτηριστικά στον Alpha γείτονας της οικογένιας που αποκάλυψε ότι η βία ήταν καθημερινή.

«Ο άνθρωπος μιλούσε λες και ήταν μεθυσμένος. Κοιμόταν στο αυτοκίνητο και όταν πήγαινε μέσα (σ.σ. στο σπίτι) γινόταν χαμός. Όλους τους χτυπούσε, τον γιο, την κόρη του… Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία; Τον πήγαιναν μέσα και έβγαινε. Όταν είχε μούτρα πατσά, έκανε μια εβδομάδα να πάει στη δουλειά. Στην αστυνομία πήγε πολλές φορές, είχε πει να φύγει, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου
«Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου», φέρεται να είπε προς τους αστυνομικούς. «Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου, ήταν βίαιος απέναντι σε όλους», ανέφερε επίσης ο 35χρονος. Γείτονες δήλωσαν πως ο 62χρονος έπινε και δημιουργούσε προβλήματα, με την αστυνομία να έχει πάει στο παρελθόν στο σπίτι της οικογένειας.

«Ένας πατέρας, ο οποίος ήταν κακοποιητής καθώς η γυναίκα του είχε πολλές φορές καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία, γύρισε στη 1 τα ξημερώματα μεθυσμένος στο σπίτι. Βρήκε το γιο του μπροστά στον υπολογιστή και άρχισε να τον βρίζει, μία συμπεριφορά – που όπως είπε ο γιος- ήταν συνεχής μέσα στο σπίτι. Λογοφέρανε, ο γιος πήρε το μαχαίρι, του κατάφερε πολλές μαχαιριές και μία καίρια μαχαιριά στη μηριαία χώρα που έφερε το θάνατο στον 62χρονο», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χαρίτσης: Πλήρης κατάρρευση του επιτελικού κράτους στη Θεσσαλία

«Τέσσερις μήνες μετά τις πλημμύρες, το περίφημο επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει πλήρως και έχει αφήσει…

2 Ιανουαρίου 2024

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πότε θα δείξει ο Γενάρης τα «δόντια» του με χιόνια και τσουχτερό κρύο

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τις επόμενες ημέρες, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές αναμένονται…

2 Ιανουαρίου 2024

Βουλγαρία: Τρομακτικό τροχαίο με σύγκρουση λεωφορείου και νταλίκας – Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Βουλγαρία όταν λεωφορείο με εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα με…

2 Ιανουαρίου 2024

Τρόμος για οικογένεια στο Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες βρέθηκαν σε αυλή και αυτοκίνητο

Έδωσαν και πήραν, για ακόμη μια Πρωτοχρονιά οι «μπαλοθιές», στο Μενίδι: Μάλιστα, μια οικογένεια γλίτωσε…

2 Ιανουαρίου 2024

Τέλος και ο Κορνέ από τον Βόλο

Σε ακόμη μία λύση συμβολαίου προχώρησε η ΠΑΕ Βόλος, με τον Κουεντίν Κορνέ να αποτελεί…

2 Ιανουαρίου 2024

Νέο Προεδρείο Σώματος και νέα Δημοτική Επιτροπή Νοτίου Πηλίου

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην αντιδήμαρχος Δημ. Ραμματάς είναι ο νέος πρόεδρος του…

2 Ιανουαρίου 2024