Ελλάδα

Πάτρα: Τον πυροβόλησαν γιατί ζήτησε από εργαζόμενη να επιστρέψει το Δώρο Χριστουγέννων

Νέα δεδομένα προέκυψαν αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα πριν από μέρες στην Πάτρα κι αφορούσε στον τραυματισμό από αεροβόλο όπλο ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 15 Ιανουαρίου, με έναν 23χρονο να συλλαμβάνεται και να παραπέμπεται σε δίκη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης που είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση του θύματος, κατήγγειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας, ότι το θύμα ζητούσε επιτακτικά την επιστροφή του Δώρου Χριστουγέννων, που της είχε καταβάλει.

Ο δράστης μετέβη στην επιχείρηση του θύματος ζητώντας του να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, με την συμφωνία της οικειοθελούς αποχώρησης της εργαζόμενης. Όμως κατά τις καταγγελίες του δράστη, λίγο μετά το θύμα άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει, να μεταβεί στο σπίτι του να πάρει το αεροβόλο όπλο και στην συνέχεια να επιστρέψει στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της πόλης κι ακολούθως επέστρεψε στην επιχείρησή του.

Ωστόσο μήνυση υπέβαλλε και ο 23χρονος και οι δύο άνδρες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Πηγή: patratv.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το