Ελλάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 57χρονης hairstylist – Νέα στοιχεία για το γιατρό που τη χειρούργησε

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια της 57χρονης hairstylist από την Πάτρα που πέθανε ξαφνικά μετά από εγχείρηση λιποαναρρόφησης, με τον σύζυγό της να συγκλονίζει.

Τι λέει ο σύζυγος της 57χρονης
«Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Η Χαρά ήταν για το σπίτι μας όπως έλεγε η κόρη μου το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA.

Ο ίδιος θέλει να μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η σύζυγός του μετά την επέμβαση: «Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Τα οποία ξεκινάνε από την επέμβαση ουσιαστικά. Το κυριότερο πράγμα είναι αυτό, ότι χάσαμε τον άνθρωπό μας. Δεν ήρθε μία ασθένεια. Κάτι έγινε και ”έφυγε” η Χαρά».

Η σύζυγός του ταξίδεψε στην Αθήνα για να κάνει λιποαναρρόφηση. Ο πλαστικός χειρουργός, ήταν καθησυχαστικός. Την είχε διαβεβαιώσει πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο σύζυγος της: «Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, την λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μετεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Τελευταία φορά που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο ήταν μετά την επέμβαση. H 57χρονη είχε βγει από την ιδιωτική κλινική με ενοχλήσεις, όμως δεν ήθελε να ανησυχήσει την οικογένειά της.

«Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει έχουμε πρόβλημα έλα στο γενικό κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνωσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”».

«Μου είπε της τρύπησε το έντερο»
Την ώρα που η οικογένεια της 57χρονης από την Πάτρα αναζητά απαντήσεις, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Καρπάθου, με μία 69χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από λιποαναρρόφηση που της έκανε ο ίδιος γιατρός.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς χειρουργός από το νοσοκομείο της Ρόδου, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε η 69χρονη, ο πλαστικούς χειρουργός δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή.

Ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου δήλωσε: «Ο θεράπων ιατρός επισκεπτόταν την ασθενή καθημερινά. Αν και η ασθενής ανέφερε πάντα κοιλιακό άλγος όπως μας ανέφερε η κόρη της, ήταν κάτι που δεν ανησύχησε τον γιατρό, ενώ θα έπρεπε, όπως και η γενική αίματος της ασθενούς».

Μάλιστα, ο πλαστικός χειρουργός φαίνεται να επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο γιατρό λίγες μέρες μετά, υπό τον φόβο ότι ευθύνεται εκείνος για τη διάτρηση εντέρου της 69χρονης.

«Της δόθηκε εξιτήριο, παρότι δεν δίνεται σε ασθενή που παρουσιάζει πτώση του αιματοκρίτη κατά 10 μονάδες, χωρίς να έχει εντοπιστεί η αιτία. Σημειωτέον ότι στις επιπλοκές της επέμβασης ο θεράπων ιατρός έγραψε «διάτρηση οργάνου». Τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο ο γιατρός της μου τηλεφώνησε και μου είπε πως: «Πρέπει να της έχω τρυπήσει το έντερο», πρόσθεσε ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι υποθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και γίνεται έρευνα για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιος φέρει την ευθύνη.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το