Ελλάδα

Πάτρα: «Η αγάπη τους πήρε μαζί» λέει ο αδερφός του 40χρονου που «έφυγε» από τη ζωή την ίδια μέρα με τον πατέρα του

Διπλή οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής όταν πατέρας και γιος «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά μόλις δύο ωρών.

«Ίσως η αγάπη τους ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελε κανείς να τους χωρίσει, ούτε στη ζωή, ούτε στον θάνατο. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση γιατί αλλιώς δεν θα ηρεμήσω εγώ. Μόνο έτσι ηρεμώ όταν σκεφτώ ότι η αγάπη είναι που τους πήρε μαζί. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», λέει ο αδερφός του 40χρονου που πέθανε, Διονύσης Φωτόπουλος, ο οποίος χθες το απόγευμα
κήδεψε πατέρα και αδερφό.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News», εξήγησε πώς- μέσα σε ένα βράδυ- έχασε αδερφό και πατέρα. Την Κυριακή, από νωρίς το απόγευμα ο 40χρονος Φώτης παραπονιόταν στον αδερφό του για μια έντονη αδιαθεσία. «Εμετούς έκανε και αργότερα όταν αποφάσισε να πάει νοσοκομείο, άρχισε να τον πονάει το στομάχι του. Πήγε το μυαλό μας σε όλους ότι κάτι έφαγε, μια δηλητηρίαση κάτι τέτοιο», είπε.

Τελευταία φορά που είδε τον αδερφό του ήταν λίγο μετά τις 20.00 όταν και τον άφησε στο σπίτι με τον 87χρονο πατέρα τους. «Μέχρι τις 20.20 ήμουν στο σπίτι και ήταν μια χαρά και (ο 87χρονος) έπαιξε και με τα παιδιά του, τα εγγόνια του, χαμογέλασε, έκανε. Μετά από μισή ώρα μου έστειλαν μήνυμα: ”έλα σπίτι ότι ο μπαμπάς δεν είναι καλά, έλα σπίτι”. Γυρνάω σπίτι και ήδη μια φαρμακοποιός έκανε ΚΑΡΠΑ. Ανταποκρίθηκε για λίγο αλλά μετά νομίζω δεν τα κατάφερε».

Σχεδόν δύο ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, ο 40χρονος Φώτης αισθάνθηκε εντονότερη αδιαθεσία και «έσβησε» λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο. «Αν υποθέσουμε ότι ο θάνατος του αδερφού μου ήταν προδιαγεγραμμένος, ο Θεός δεν άφησε τον πατέρα μου να νιώσει αυτήν την πίκρα, έδειξε το μεγαλείο του. Να μη νιώσει ένας γονιός να χάνει το παιδί του».

Ο 87χρονος «έσβησε» στην κουζίνα προδομένος από την καρδιά του ενώ ο 40χρονος γιος του, φανερά καταβεβλημένος, κατέληξε πριν προλάβει να οδηγηθεί στο νοσοκομείο από συγγενικό του πρόσωπο. «Δεν ξέρω τι σοκ υπέστη όταν τον είδε, τον αντίκρισε γιατί εκείνη την ώρα ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ο πατέρας μου λιποθύμησε στην καρέκλα και έμεινε σε αυτή τη θέση και ο αδερφός μου ήρθε από το άλλο δωμάτιο και τον βρήκε στην κουζίνα έτσι. Δεν ξέρω εκεί τι έγινε. Μετά εγώ που ήρθα σπίτι, η αδιαθεσία του ήταν τέτοια που μία ερχόταν στην κουζίνα εκεί και μία πήγαινε από την άλλη. Δεν ξέρω, είχα δώσει όλη μου την προσοχή στον πατέρα μου και λίγο τον αδερφό μου δεν τον… Απλά αισθανόταν κάπως του είπα: ”Πήγαινε και κοιμήσου, πήγαινε και ξεκουράσου”».

«Ηρεμώ μόνο και μόνο που η αγάπη τους πήρε μαζί. Αυτό με γαληνεύει», κατέληξε ο αδερφός του 40χρονου Φώτη ο οποίος εργαζόταν στον Τομέα Καθαριότητας του δήμου Πατρέων με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το