Τοπικά

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει θεσμικά Αγοραστό και Κολυνδρίνη -Καταγγέλει την τοπική ΝΔ για ένοχη σιωπή απέναντι στον Μπέο

Το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στηρίζει με ανακοίνωσή του τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη  απέναντι στην χυδαία επίθεση που δέχτηκαν από τον Μπέο και την δημοτική ομάδα του, που αποτελείται από στελέχη της ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία , που είναι υπεύθυνη για την εκλογή Μπέου στο Βόλο, κατηγορείται ανοιχτά από το ΠΑΣΟΚ για αδιαφορία και συγκάλυψη απέναντι στις χυδαιότητες της δημοτικής αρχής και την παρακμή της πόλης, που προκαλεί απορία και ανησυχία.

“Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Βόλου με τον επικεφαλής σε αργία, συνεχίζουν να υβρίζουν χυδαία τους κορυφαίους θεσμούς της πόλης, του Νομού και της Περιφέρειας, που κάνουν το λάθος να διαφωνήσουν μαζί τους.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας έχει επανειλημμένα καταδικάσει τους εν λόγω κυρίους, για την καθεστωτική τους συμπεριφορά, καθώς και τις απαράδεκτες αντιλήψεις τους, περί δημόσιου διαλόγου. Το ίδιο κάνουμε και τώρα με κατηγορηματικό τρόπο. Καλό θα είναι λοιπόν, το υπόλοιπο διάστημα της θητείας τους, αν νοιάζονται έστω και λίγο για αυτή την πόλη, να ασχολούνται με αυτήν και αντί να συκοφαντούν και να αρνούνται πεισματικά κάθε κριτική, να αρχίσουν να ακούν, γιατί οδηγούν την πόλη σε απομόνωση.

Δεν βλέπουμε όμως τον ανάλογο ζήλο από τα υπόλοιπα κόμματα στο Νομό μας και τα καλούμε να βγουν και να προστατεύσουν το ύφος και το ήθος της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς, η έως τώρα ένοχη σιωπή της τοπικής κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ, απέναντι στα ακραία φαινόμενα πολιτικού ξεκατινιάσματος της πόλης μας, με χυδαίες επιθέσεις ακόμα και σε κορυφαία στελέχη της. Μια σιωπή της Ν.Ο.Δ.Ε της Ν.Δ Μαγνησίας, που δεν υποδηλώνει τίποτα άλλο, πέρα από αδιαφορία και συγκάλυψη και προκαλεί απορία και ανησυχία.
Αναμένουμε και ζητούμε από όλους να μην επιδείξουν πλέον, καμία ανοχή στη συνεχιζόμενη πολιτική παρακμή της πόλης μας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το