Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Πρωταπριλιάτικο αστείο οι δηλώσεις Τόσκα

gennimata

Παρούσα και επικίνδυνη χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την κατηφόρα της κυβέρνησης στον τομέα της αξιολόγησης και φύλαξης των συνόρων, με αφορμή τις δηλώσεις Ν. Τόσκα περί Τούρκων αξιωματικών σε ελληνικά νησιά.

“Αν δεν έβγαιναν από τα πιο επίσημα χείλη και μάλιστα on camera θα πιστεύαμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει πρόβες σε πρωταπριλιάτικα αστεία με τις δηλώσεις του περί Τούρκων αξιωματικών σε ελληνικά νησιά για την αξιολόγησης των προς επανεισδοχή στην Τουρκία ατόμων”, επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.
Και προσθέτει: “Δυστυχώς για τη χώρα, όμως, η πραγματικότητα των υποχωρήσεων και της κατηφόρας της Κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης των συνόρων, είναι παρούσα και επικίνδυνη”.
“Καλούμε τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τόσκα να δώσει άμεσα εξηγήσεις και να αποκαλύψει τη πραγματικά έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της χώρας μέσα στα τραγικά αδιέξοδα της. Θα τους κρίνει η Ιστορία και δεν θα είναι καθόλου επιεικής μαζί τους”, καταλήγει.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το