Τοπικά

Πασχαλινό παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Βόλο

ΒΟΛΟΣ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει στο Βόλο Πασχαλινό παζάρι τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στο χώρο του Δίαυλου (Τοπάλη 14). Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν δώρα για τους ίδιους, την οικογένεια και τους φίλους τους, χαρίζοντας ένα χαμόγελο στα παιδιά του Οργανισμού. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: 10:00 με 14:00 και 18:00 με 20:30

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του “Χαμόγελου του Παιδιού”, έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, δημιουργικότητα και φαντασία Πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευές διακόσμησης αλλά και Πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις Πασχαλινές αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του Οργανισμού που εδώ και 20 χρόνια στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Από το Νοέμβριο του 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας που λειτουργεί με έδρα τη Λάρισα για όλη τη Θεσσαλία παρέχοντας:

Στήριξη Παιδιών με προβλήματα διαβίωσης
Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Υγείας
Ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών
Λήψη καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης παιδιών
Επιτόπιες παρεμβάσεις για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο
Ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι  ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Μέσα στα 20 χρόνια δράσης του έχει στηρίξει 975.307 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,
τηλέφωνο: 2410 560900, [email protected], www.hamogelo.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το