Τοπικά

Πασχαλινό bazaar με χειροποίητες δημιουργίες για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών από την Αστυνομία

Πασχαλινό bazaar  με χειροποίητες δημιουργίες (λαμπάδες, κ.α) για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών με την συνεργασία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της. Τα χρήματα από το bazaar θα διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και όπως δήλωσε  ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραϊσκος αυτή η πρωτοβουλία δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Αστυνομίας και του προσωπικού της να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του και συμπλήρωσε ότι αισθάνεται υπερήφανος για τους  αξιωματικούς  της Διεύθυνσης οι οποίοι είναι πολυτάλαντοι.

Επίσης, το ταμείο του συλλόγου Καρκινοπαθών θα ενισχύσει ο ευεργέτης της πόλης Χαράλαμπος Τσιμάς, με το ποσό των 500€.

υγκινημένη από την πρωτοβουλία των Αστυνομικών, δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας Σοφία Ιωάννου, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο που η Αστυνομική Διεύθυνση στέκεται δίπλα κι έμπρακτα στηρίζοντας τις ανάγκες του

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Στ. Καρκάλης, αναφέρθηκε στην εθελοντική πρωτοβουλία των αστυνομικών που στον ελεύθερο χρόνο τους έφτιαξαν αυτές τις δημιουργίες και τις πρόσφεραν στον κόσμο, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σημαντικό σκοπό, ενώ ο γ.γ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κ. Ευθυμίου, τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει ότι είναι κοντά στους πολίτες κι ευχήθηκε καλό Πάσχα και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στο δημιουργικό κομμάτι του πασχαλινού bazaar είναι: Ελένη Βήκα, Ευαγγελία Τσέτσου, Χρύσα Παπαποστόλου, Ζωή Ζήνδρου, Δέσποινα Κάλλιαρη, Μαρίνα Κωτσάκη, Χριστίνα Ματζιούρα, Ειρήνη Στάθη, Δήμητρα Δημοπούλου, Βάσω Χατζηπλή, Δέσποινα Κυριάκη, Ιωάννα Κοσμά και Σωτήρης Κοτσάκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το